2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واسه من حجم ژلش بيشتر بوده يه توصيه خاهرانه هيچ وقت هيچ وقت به هيچ عكسي اعتماد نكن چون زاويه نور توي عكس خيلي تاثير داره اينا واردن چجوري عكس بندازم بعدشم اصلا عكسا معمولى بوده اينو بدون اولش صورت يكم ورم داره و پوستو ميكشه بعدش ك ورمش خابيد دوباره پوست ميوفته من روزاي اول انقدر خوب بودم مامانم اينا ميگفتن چقدر تغيير كردي دوستم نوبت گرفت بره اما بعدش ك ورم خابيد همه گفتن اينم ك الكى بود بخدا همش تبليغاته واسه پول دراوردن اينا دلالي ميكنن

واسه من حجم ژلش بيشتر بوده يه توصيه خاهرانه هيچ وقت هيچ وقت به هيچ عكسي اعتماد نكن چون زاويه نور توي ...

من زاويه فك زدم ٤ سي سي ٤ ميليون بخدا فقط يه ماه موند

انقدم دوست دارم صورت حالت قشنگ بگيره اما واقعا پولم دور ريختم انگار

من زاويه فك زدم ٤ سي سي ٤ ميليون بخدا فقط يه ماه موند انقدم دوست دارم صورت حالت قشنگ بگيره اما واقع ...

سلام شما پروفایلو تزریق کردی؟من جالپرو میخواستم بزنم نمیدونم خوبه 

من واسه کارای زیبایی پوستم همیشه میرم پیش دکتر امیرحسین پوریوسفی واقعا تو کارشون حرفه ای هستن من پیششون تزریق ژل لب و پروفایلو انجام دادم خیلی خیلی راضیم شماره نوبت دهیشون رو میذارم واستون
 ۰۹۳۹۳۷۳۱۰۰۷

من دو سال پیش دو بار با فاصله یک ماه مزوژل پروفایلو تزریق کردم.  تا دو روز که صورتم ملتهب بود بعد تزریق اول اثر خودش و نشون داد و خیلی راضی بودم کلا کلاژن سازی خیلی خوبی داشت.

کلینیک دکتر کمالی رفتم که تو این کار خیلی معروفن 

پیجشونو میزارم برید کاراشونو ببینید drkamaliclinic