2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قصد خرید دارم، اون هفته تا 437 پایین اومد. باز هی رفت بالا

فک کنم یکمی بیاد پایین بعداز انتخابات برای عید یکم میره بالا

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
با اين قيمت بنظر من نخريد فعلا تو يه محدوده مونده قيمتش و احتمالا قيمتش بياد پايين تا انتخابات

منم قصد خرید دارم. میگن تا آخر سال صعودیه که. نه دم 22 بهمن نه انتخابات پایین نمیاد

سال ٢٠٢٠ بصورت جهاني قيمت طلا بالا ميره

یعنی گرونتر میشه بیچاره میشیم ک تورم سر ب فلک میکشه

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

بله گرونتر ميشه البته به شرايطي تو جهان بستگي داره ولي كلا سال بعد رو براي طلا صعودي پيش بيني كردن

طلا کلا بالا میرفت همیشه ولی نه اینکه یهو. انقدر. بالا تویه سال

برسه پونصد قیافه هامون دیدن داره که نخریدیم😃

پارسال پانصد رد کرد اومد پایین چون کسی نخرید

ولی اگه کم کم ببرن بالا مشتری دارن 

کلی چیز میخواستم بخرم خدا کنه بیاد پایین طلاهام ناقصن

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

شب روز کارم شد ملک و طلا

به نظر شما تا چند و چه زمانی میاد پایین؟ هفته ی پیش تا ۴۳۷ اومد پایین من باید میخریدم. میگن نه به خاطر ۲۲ بهمن نه انتخابات پایین نمیاد و‌ تا عید صعودیه که! به نظر شما چند شد بریم بخریم؟

طلا کلا بالا میرفت همیشه ولی نه اینکه یهو. انقدر. بالا تویه سال

اين كلا به شرايط ايران بستگي نداره

قيمت أصلي طلا ميگن بدليل روابط أمريكا با چين دچار نوسانه و اينكه الان بانك جهاني هم سرمايه شو تبديل به طلا كرده

تو نت تحليل اقتصاد داناي خارجي رو بخون دستت مياد

وگرنه تو ايران هي ميگن پايين مياد