2777
2789
عنوان

عجیب ترین تاپیک های نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 13537 بازدید | 243 پست
یکمم تاپیک خودت عجیبه هااا عنوان رو کپی میزنی گلم محتوا هم کپی زدین ایقدر👌خلاقیت نداشتی😊😀 این ت ...

اره دیدم جالبه دوباره زدم خیلیا ام مثه من تاپیکای قدیمی رو دوباره میزنن چون موضوع جالبه اگه خیلی ناراحتین بگم پاکش کنن?

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
اره دیدم جالبه دوباره زدم خیلیا ام مثه من تاپیکای قدیمی رو دوباره میزنن چون موضوع جالبه اگه خیلی نار ...

اصلا ناراحت نشدم

عنوانو ومحتواروخوندم فکرکردم تاپیک قدیمیمه اومده بالا

مگه سندش بناممه ک بگم پاک کنی😀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

1. بچه ها شوهرم همیشه موقع خواب گوشیشوُ میذاشت اون سمتش که من نیستم، تقریباً 20 سانتی متری شمال غربی سرش. ولی دیشب از زیر دستش که گذاشته بود رو سرش دقت کردم به نظرم اومد 24.5 سانتی متریش گذاشته گوشیش روُ. به نظرتون داره بهم خیانت می کنه؟؟؟ تو رو خدا کمکم کنین 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

2790
2778
2791
2779
2792