2777
2789
ناقل؟چی هس؟ نه من کلی ازمایش دادم عالیم و با فامیل هم ازد نمیکنم😒

ناقل یا ناخالص اون ژن دارن ولی خاموش تو ازمایش مشخص نمیشه وقتی ازدواج میکنه اون به فرزند میده شای دمال فرزند روشن بشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا میخوام اما خب نه به قیمت از دست دادن همدیگه😑هردو فکر میکنیم خدای نکرده حتی اگه آزمایش هم اوکی ن ...

ایشالا مشکلی پیش نمیاد ولی من اگه بودم حتما آزمایش ژنتیک میدادم چون اینطوری آدم خیالش راحت میشه

مرا از دور تماشا کن، من از نزدیک غمگینم
ناقل یا ناخالص اون ژن دارن ولی خاموش تو ازمایش مشخص نمیشه وقتی ازدواج میکنه اون به فرزند میده شای دم ...

ن من بچه دوسندارم😆

و این که به چیزای خوب فکر میکنم همیشه و خوب میارم.

در هر صورت ممنون#  

موهام فِرِ بُلَند اونقَدر گُلَم کَسی نِمیخواد بِرِه هُلَند...❤🌹
من شوهرم آزواسپرمه. ببخشید میشه بگین چرا دوس ندارین؟مثلا فک نمیکنی ۴۰سال ب بعدحس نمیکنین ب ی بچه نی ...

شوهرم که الان ۴۰سالش راستش من یکم بچه دوست دارم اما همسرم میگه دلش نمیخواد من با کسی شریک بشه😑

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
ن من بچه دوسندارم😆 و این که به چیزای خوب فکر میکنم همیشه و خوب میارم. در هر صورت ممنون# ...

چه امضای خوبی داری 

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...

اونایی که با ازدواج فامیلی مخالفن چون تجربه نکردین حسش رو متوجه نمیشین و هر کسی سلیقه خودشو داره نیاز نیست به همدیگه توهین کنیم

اتفاقا با افکار همدیگه بهتر کنار میان 

من خودم توی اقواممون خدایی اونایی که با فامیل ازدواج کردن خوشبخت تر هستن وبا هم کنار میان ولی غریبه بیشتر بداخلاق ان یا همدیگه رو کمتر درک میکنن 

ولی بازم هرکسی نظر خودشو داره و هیچی صددرصد بد ویا خوب نیست      

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
الان سوال استتار این بود که آیا با فامیل ازدواج کنیم یا نه که اظهار فضل میکنین عقاید شما برای خودتون ...

واقعا قربون دهنت نمیدونم چه مرضیه همیشه یه عده هستن واسه نق زدن

یعنی جوابش زود میاد؟؟؟یکی میگفت دو ماه طول میکشه آخه

اونایی که با ازدواج فامیلی مخالفن چون تجربه نکردین حسش رو متوجه نمیشین و هر کسی سلیقه خودشو داره نیا ...

دقیقا من به نسبت خواهرام و اون نسبت به برادراش که همگی با غریبه ازدواج کردن حس بهتر و درک بیشتری از همدیگه داریم خیلی صمیمیتریم

برگه محضر میخوان واسه آزمایش؟میشه آدرسشو به منم بدی قربونت برم؟و اینکه شرایطش چیا بود؟مشاوره هم میکن ...

فقط کپی شناسنامه و کارت ملی میخوان.قبلش مشاوره میکنن.از خودت و شوهرت سوال میکنن که مثلا مامان بابات فامیلن یا نه.چنتا خواهر برادرین سالم ان یا نه.مامان بابات چنتا خواهر برادر دارن؟سالم هستن یا نه

و خلاصه از اینجور سوالا.که اگه مشکلی باشه میگه حتما آزما یش بدین.اگرم نباشه میگه برای اطمینان بهتره آزمایش بدین  که اونم هرینش بالاس

تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱
واقعا قربون دهنت نمیدونم چه مرضیه همیشه یه عده هستن واسه نق زدن یعنی جوابش زود میاد؟؟؟یکی میگفت دو ...

طول میکشه یکم عزیزم نه دوماه فکر میکنم یه ماه طول کشید برای ما ولی روزه شک دار نگیرحتما این آزمایشو برو هرچقدر باشه هزینش ارزششو داره 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
عزیزم شما به ظاهر سالمی ولی ناقل هستین یعنی اگه با فردی که ناقل ازدواج کنید یچتون خدایی نکرده نصفش س ...

پدر مادر من دورادور فامیل هستن اونموقعا هم آزمایش ژنتیک نرفتن حالا که خودمم دارم فامیلی ازدواج میکنم همچین احتمالات بدی وجود داره؟

ن من بچه دوسندارم😆 و این که به چیزای خوب فکر میکنم همیشه و خوب میارم. در هر صورت ممنون# ...

انشالله که به هرچی خیر پیش میاد و بدنبینی عزیرم من قصدم مطلب علمی بود اگاهی بیشتر شما

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز