romini مدیر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 464 عنوان دیازپام و کدیمال | مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 22 پست ۸ تا دیازپام و ۳ تا کدیمال پیداکردم. هرچی سرچ کردم نتیجه ای نگرفتم. تداخل دارویی دارن؟ کشنده ان باهم بخورمشون؟ تنها کسی که هنگام گریهام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشهاش را شکستم.... 1398/10/02 | 15:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
romini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 464 نخیر فقط یه شست و شوی معده میمونه رو دستت خو درد داره؟ چقد احتمال داره بمیرم؟ تنها کسی که هنگام گریهام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشهاش را شکستم....
خانم57 عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 2311 چی؟ واضحه دختر خوب! ما وظیفه داریم تا نمرده ایم، نمیریم، تو هم عجله نکن گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت
mamane_ashegh عضویت: 1392/02/11 تعداد پست: 3845 شما هم میخوای خودکشی کنی؟ ولش کن بخوام توضیح بدم خندت میگیره نه خدا نکنه،من خودکشی نکرده جام جهنمه😂پس اگه خنده داره،بخند ،چرا میخوای خودت رو بکشی؟هیچ مشکلی بدون راه حل نیست دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨👩👧👦
romini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 464 نه خدا نکنه،من خودکشی نکرده جام جهنمه😂 پس اگه خنده داره،بخند ،چرا میخوای خودت رو بکشی؟هیچ مشکلی بد ... انقد زیادن حوصله ندارم به راهاشون فکر کنم تنها کسی که هنگام گریهام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشهاش را شکستم....
romini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 464 واضحه دختر خوب! ما وظیفه داریم تا نمرده ایم، نمیریم، تو هم عجله نکن زندگیای که هیچ چیزی برا من نداره چرا نهگش دارم. خدا هم دیگه نمیدونه چیکار کنه تا حالم خوب بشه تنها کسی که هنگام گریهام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشهاش را شکستم....
خانم57 عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 2311 زندگیای که هیچ چیزی برا من نداره چرا نهگش دارم. خدا هم دیگه نمیدونه چیکار کنه تا حالم خوب بشه گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت
romini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 464 واقعا انگار زمان برام خوابیده. نیاز به امید ندارم. یه راه بی درد و بلیط یه طرفه واسه اون دنیا اگه دارین میخوام تنها کسی که هنگام گریهام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشهاش را شکستم....
خانم57 عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 2311 واقعا انگار زمان برام خوابیده. نیاز به امید ندارم. یه راه بی درد و بلیط یه طرفه واسه اون دنیا اگه دا ... فک کردی اونور برات بساط خوشی چیدن؟ گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت