2777
2789
عنوان

دادن کلید ویلا به مادرشوهر و خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2640 بازدید | 74 پست
نه منم دوست ندارم وقتی نیستم کسی بره تو خونم. کلید نمیدادم

من رفته بودم شهردیگه.بعد خواهرشوهرم قوماشو برده بود خونم کلیدم دست همسایه بود.گرفته بود.خانوادشم همینن.ولی من دوس ندارم.اما پررو هستن.منم که نمیتونم بیرونشون کنم

اوه حالا خوبه ما ویلا نداریم وگرنه منم میکشتم خودمو از دست اینا...

تو یه ساختمونیم با خواهرشوهر و برادر شوهر وقتی میخوایم بریم مسافرت یا شهر من کلیدا رو میبره میده بهشون شوهرم😒

اصلا از اینکار خوشم نمیاد ولی گوش نمیده حرفمو

جالب اینجاس وقتی اونا میخوان برن اصلا کلیدی به ما نمیدن 😑😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هر هفته میریم هر وقت گفتم بیاین نیومدن تای هفته مانمیخوایم بریم هوس شمال میکنن    

نه دیگه بگو بهشون این هفته که نمیریم هفته دیگه دوست داشتید با هم بریم

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
خب عزيز يكم از بالاتر ببين قضيه رو ...  سر و ته موضوع چي بوده همش يه موكته ديگه ... كنترل ادر ...

قطعا شما تو موقعیتش قرار بگیری ناراحت میشی نمیتونی بگی بیخیال میشم. وقتی ببینی دستمال های اشپزخونه ات بوی جیش بچه میده و مجبور میشی همه رو بندازی دور نمیتونی ساده بگذری از این قضیه.

چندین سال دیگرمن بوسه میزنم به دست های چروک شده ات آخ تو نمیدانی عزیزه جانم!چندین سال دیگراینجامیان سینه‌ام تو زیباترین پیرمرد ِدنیایی
اوه حالا خوبه ما ویلا نداریم وگرنه منم میکشتم خودمو از دست اینا... تو یه ساختمونیم با خواهرشوهر و ب ...

منم اصلاخوشم نمیاد وقتی نیستم کسی بیاد خونه ام

چندین سال دیگرمن بوسه میزنم به دست های چروک شده ات آخ تو نمیدانی عزیزه جانم!چندین سال دیگراینجامیان سینه‌ام تو زیباترین پیرمرد ِدنیایی
من رفته بودم شهردیگه.بعد خواهرشوهرم قوماشو برده بود خونم کلیدم دست همسایه بود.گرفته بود.خانوادشم همی ...

اووووه چ حرصی خوردی  

قطعا شما تو موقعیتش قرار بگیری ناراحت میشی نمیتونی بگی بیخیال میشم. وقتی ببینی دستمال های اشپزخونه ا ...

عزيز ، من خيلي سال هست كه توي موقعيت مشابه شما قرار گرفتم ... ١١ سال هست از ايران رفتيم ... كل خونه و ويلا و هر چي كه داريم رو همونطوري سپرديم بهشون ... 

خب استفاده كنن مثلا از ويلاي ما وقتي خودمون نيستيم ... هيچ وقت بهش فكر نكردم كه نكنه چيزي رو خراب كنن يا مثلا همچين چيزي ... نهايتش چيزي ام خراب بشه خب بشه !!! دنيا انقدر كوچيك نيست كه بخوايم ريز بشيم توي همچين مسائلي... 

ماتصميم گرفتيم نه تنها به خانواده هامون بلكه به دوستامونم اجازه بديم برن وقتي نيستيم ... سالي يكبار يا دوسالي يكبار خودمونم ميريم و خب خيلي چيزا عوض شده قطعا ... خب اشيا فلسفه وجودشون استفاده و دور ريختن هست ... خودمونم استفاده ميكرديم خراب ميشد يه روزي ... 

البته من شمارو سرزنش نميكنم ... اين مسائل سليقه اي هست ... 

مثلا ما دوست نداريم حالا ملكي يا چيزي كه خريديم رو درش رو ببنديم خاك بره توش... 

منم اصلاخوشم نمیاد وقتی نیستم کسی بیاد خونه ام

یه روز قرار بود بریم باغ بابا شوهرم کمکش...

من نرفتم و شوهرم تنهایی رفت منم رفتم وسط حال دراز کشیدم و خوابیدم 

هی میگفتم پاشم درو از پشت قفل کنم ولی تنبلی میکردم و اخرم قفل نکرده خوابم برد

تو خواب یهو صدا در اومد سرمو بالا اوردم دیدم خواهر شوهره درو باز کرد (با اینکه کلیدم بهش نداده بودم ... نمیدونم با چی باز کرد از پشت در با کارت یا ...) باورتون نمیشه از ترس و شکه شدن حتی نمیتونستم از جام بلند شم...

میگه عه تو اینجاییی مگه نرفتی باغ....😒😒😒

بخیل-نباشیم#  

ربطی به بخیل بودن نداره عزیزم هر کسی سلیقه زندگیش فرق میکنه شاید اون چیزی برای من مهمه برای شما نباشه. تو سلیقه من این نیست.

یه روز قرار بود بریم باغ بابا شوهرم کمکش... من نرفتم و شوهرم تنهایی رفت منم رفتم وسط حال دراز کشیدم ...

نوبره هاا خواهر شوهرت