2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد سفر به ترکیه

164739 بازدید | 233 پست
سلام به همه دوستان....این روزها خیلی ها برای مسافرت کشور ترکیه رو انتخاب میکنند....خیلی خوبه که تجربیاتمونو از سفرمون--از قبیل شهرهای مختلف . جاهای دیدنی .هتلها.مراکز خرید و....---رو در اختیار دوستانمون بگذاریم تا همه با کمک هم مسافرتی خوب و شاد .بیادماندنی داشته باشیم.من توی این ماه میخوام برم استانبول...لطفا تجربیاتتونو در اختیارم بذارید....همتونو میبوسم
خوبه...تاپیک خوبیه....من عید پارسال رفتم.خیلی خوش گذشت.الانم میخوام دوباره برم....اگه تجربه جدیدی کسی بده خوبه...من جزیره بیوک آدا رو خیلی خوشم اومد که فقط بهتون توصیه میکنم که با تور نرید...خودتون نقشه استانبولو بگیرید و ایستگاه مترویی که باید ازش پیاده بشید رو پیدا کنید....بعد با کشتی برید که خیلی خیلی ارزونتر در میاد...بازار هم من از جواهر و آکمرکز خرید کردم که خوب جنسها خیلی خوب بود...خصوصا از مادرکر خیلی خرید کردک واسه دخترم که همه عالی بودند.خیابون استقبال هم واسه خودم و همسرم خیلی خرید کردیم...کلا خیلی خوش گذشت...
من نمیدونم چرا ولی خیلی ترکیه رو دوست دارم و سالی یکی دوبار میرم البته امسال چون حامله ام نمیرم استانبول جای خوبی برای خریده مهمترین مورد اینه که هتل های ترکیه زیر حد استاندارد هستن هتل چهار ستاره ترکیه با هتل سه ستاره دبی هم برابری نمیکنه حتماٌ حتمٌ هتل خوب بگیر پنج ستاره باشه لااقل وگرنه ممکنه تو محله خوبی نباشی و اذیت شی ومثلاٌ بعد از تاریکی نتونی بری بیرون یا احساس امنیت نکنی در مورد خرید هم پاساژاولویوم رو که همه بهت میگن ولی خیابان استقلال هم برو خوبه اگر اهل مارک خریدن هستی پاساژ جواهر خیلی عالیه اگرم حوصله چرخیدن داشته باشی میتونی بری عمده فروشی های عثمان بی و لال علی که اگه بتونی خرید تکی کنی خیلی به قیمته دریا و استخر رو هم فراموش نکن که خیلی مزه میده در ضمن سعی کن خودت رو وارد نشون بدی تا بتونی تخفیف بگیری و بخصوص اینکه راننده تاکسی ها نبرن بچرخونن که کلی باید پول تاکسی بدی اونوقت بازم اگه س<ال داشتی در خدمتتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما در مورد شهرهای دیگه من بین بدروم و گوش آداسی و ازمیر و آنتالیا از همه بیشتر آنتالیا رو دوست دارم خیلی خیلی خوش میگذره رافتینگ و غواصی رو به همه توصیه میکنم برن که خیلی خیلی عالی بود و به ما خوش گذشت
اما در مورد شهرهای دیگه من بین بدروم و گوش آداسی و ازمیر و آنتالیا از همه بیشتر آنتالیا رو دوست دارم خیلی خیلی خوش میگذره رافتینگ و غواصی رو به همه توصیه میکنم برن که خیلی خیلی عالی بود و به ما خوش گذشت
من ماه پیش ترکیه بودم.اکثر سیسمونی بچه امو از اونجا آوردم (استانبول) وقت خودتو با چرخ زدن الکی تلف نکن مرکز خرید اولیویوم هم مارک دار داره هم غیر مارک دار اما می تونی راحت خرید کنی.مرکز خرید جواهیر همه مارک داره و گرون،اما گاهی offهای خوبی می خوره. mother care هم اینجاست.در خیابان استقبال هم می تونی چیزای خوبی پیدا کنی. بچه گانه فروشی های جاهایی مثل بنتون ،وقتی off می خورن عالی می شه (زیاد off می خوره). محله لال علی هم می تونی جنس خوب پیدا کنی اما اکثرا کلی فروشن که معمولا تکشونو یه کم بالاتر می دن. دیدن کاخ دلماباغچه هم خوبه(با تور نرو گرون میگیرن از رو نقشه با ترانوا برو)
سلام من دو هفته دیگه دارم میرم استانبول با نی نی و شو شو خدا کنه نی نی اذیت نکنه 6 ماهه و بغلییییییی می خوام خرید کنم دنبال جنسای مارک گرون نیستم میشه بگید کجا برم که وقتم زیاد تلف نشه هتلم تو اکساری هست قسمت اروپایی