2777
2789
عنوان

سوال خاک برسری🙈🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 5817 بازدید | 165 پست
من 53كيلوام باس نم عاليه متاسفانه سينه كوچيكه

😞کاش سینه هم داشتی عالی میشد اندامت

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انقد عالی و خوبه ک با دفع اول تاثیرش رو روی بدنت میبینی فقط قبلش ده تا پانزده دقیقه با ریتم تند برقص ...

چقدعالیه خوبه مابایدحسرت همه چی بخوریم حتی باسن🤣🤣

انشالا توهم چاق میشی خوش فرم میشه اندامت🤣

من اندامم خوبه میخوام 6یا 7 کیلو کم کن

رونام چاقه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ولش کن سطح شعورش همینقده بنده خدا .خدا شفاش بده 

خیلی بیشعوری حتی بچه ۷ساله بهم میگ لاغرمردنی ازبس که خودش چاق وبی ریختن شوهرم راضیه ولی میگ یکم باس نم پرترباشم، بعد به خواهراش میگ خمیر🤣

اصلن لاغر نیستی وزنت نرماله.  ایروبیک برو بعدم بدنسازی رو با.سن و پایین تنت کار کن که پر بشه

خیلی دوست دارم برم ولی راه دورحداقل۱ساعت راه شوهرم اصلانمیزاره برم

براي سينه تزريق چربي نداريم ، دليل علميش رو نميدونم. ولي با سن رو انجام ميدن و خيليا هم انجام دادن&n ...

اوووف

سینه رو میگن با ورزش هم زیاد کاری نمیشه کرد! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز