2777
2789
عنوان

جن «باردارا نیاین لطفا»⚔️☠️💀

211 بازدید | 19 پست

@توکل_بر_خدااا  

دیشب توی تاپیکت بودم اخر سر گفتم صبح کاردارم گرفتم خوابیدم 

صبح بیدار شدم  توی اتاقم بودم دیدم در پذیرایی وا شد و کسی اومد داخل من همزمان خواستم برم از اتاقم بیرون که دیدم یه مرد قد بلند با لباس قهوه ای و شلوار سیاه رفت توی اتاقیکه جفت درِ 

من فکر کردم دامادمونه نرفته هنوز سرکار 

لباسمو پوشیدم برم سمت در یهو دیدم هیشکی نیست توی اتاق 

از ترس روحم رفت خواهرمم زنگ زد به شوهرش گفت تو امروز فلان ساعت اومدی خونه؟گفت نه من سرکارم نیومدم 

توهم هم نزدم واضح دیدمش که رفت توی اتاق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز بدنم یخه😭

شاید خیالاته عزیزم نگران نشو

شایدم از اثرات خوندن اینجور تاپیکاس منم با دیدن فیلمای ترسناکی توهمی میشم

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

من ک دیشب با اون تاپیک سکته رو زدم یه عکس گذاشتن آنقدر ترسیدم شوهرم بدبخت از خواب پرید

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  
شاید خیالاته عزیزم نگران نشو شایدم از اثرات خوندن اینجور تاپیکاس منم با دیدن فیلمای ترسناکی توهمی م ...

نه بابا من راحت گرفتم خوابیدم عین خیالمم نبود 

من هشیار بودم در وا شد بسته شد و دیدم رفت توی اتاق

من ک دیشب با اون تاپیک سکته رو زدم یه عکس گذاشتن آنقدر ترسیدم شوهرم بدبخت از خواب پرید

اره به خانمه هم گفتیم هممون که کارش اشتباه بود یهو همچین چیزیو گذاشت نصف شبی

واااییی راس میگیی😢😢سوره ناس و فلق بخون همیشه  منم دیشب بعد از خوندن کامنتا جیش داشتم مامانمو بیدار کردم بریم دسشویی اخه ترسیده بودم جنا ظاهرنشن😢درصورتیکه هرشب تنهامیرفتم😂

برام صلوات بفرستین خواهش میکنم