2777
2789
عنوان

اتفاقی که دیشب واسم افتاد....

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 20 پست

برای منم پیش اومده 

من دیشب خواب دیدم میخوام ازدواج کنم تازه با یکی غیر شوهرم برای شوهرم تعریف میکنم میگه پس اون 4 ماه پیش چیکار کردی اون اسمس ازدواج نبود 😂😂 میگم بود اما دارم سرت هوو میارم عصبانی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی تو خواب بیحس میشید انگشت شصت پا یا دستتونو حرکت بدید درست میشه.اینو تو تی وی گفت.گفت وقتی طاق باز میخوابید بدن سنگینی میکنه فلج موقت دست میده.من دیشب خواب دیدم دوباره باردارم وقت زایمانمه.منو بردن تو اتاق عمل ولی من اصلاح نکردم آبروم رفت🙈بعد خودمو همونجا اصلاح کردم  جلوی چشمم پرده ننداختن همینجوری داشتن شکممو قیچی میکردن😨😨😨خیلی ترسیده بودم.دیشب چندتا تاپیک زایمان رفتم خاطره تعریف کردم مونده بود تو ذهنم😣

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

وقتی تو خواب بیحس میشید انگشت شصت پا یا دستتونو حرکت بدید درست میشه.اینو تو تی وی گفت.گفت وقتی طاق باز میخوابید بدن سنگینی میکنه فلج موقت دست میده.من دیشب خواب دیدم دوباره باردارم وقت زایمانمه.منو بردن تو اتاق عمل ولی من اصلاح نکردم آبروم رفت🙈بعد خودمو همونجا اصلاح کردم  جلوی چشمم پرده ننداختن همینجوری داشتن شکممو قیچی میکردن.روده هامو میدیدم😨😨😨خیلی ترسیده بودم.دیشب چندتا تاپیک زایمان رفتم خاطره تعریف کردم مونده بود تو ذهنم😣

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
2790
2778
2791
2779
2792