2777
2789

فرشته یکی از فامیلامون میخورده ترکیده انقده چاق شده البته مردی هست.ولی من خودم معجون میخورم عالیهه

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مخمر ابجو بخور صورتت پر میشه 

شبا ساعت 8یه قاشق غذاخوری شربت راسیپ بخور 

چند روز اول اثر نداره بعدش گرسنه میشی 

میان وعده موز الویه خرما بادام زمینی سالاد ماکارونی بخور من تو یه ماه سه کیلو اضافه کردم و الان هم ماه دومم 

چه معجونی؟

یه معجون دست سازه از عطاری گرفتم .عالیهههه ۶۰ تومنه با هزینه پست شد ۸۵ تومن.نتیجش عالیه

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم