2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه واقعا میخایش صبر کن اگه ارزششو داره

دوسش دارم ولی تلاش نمیکنه برام ۲سال کم نیست ک هی گقت ۳ماه صبر کن ۶ماه صبر همینجوزی ۲سال شد بازم میگه تا سال بعد صبر کن میخاد کش بده فقط 

نسبت ب همه بی اعتمادم 

اره میفهمم

من دوساله گذشته ولی هنوز فکر میکنم هرکسی میخادتم واس سواستفادس.فک میکنم دوست داشتنی نیستم و هیچوقت نمیتونم عشق دوطرفه داشته باشم

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣

باید گریه کنی درد بکشی خودتو داغون کنی تا خوب شی... من رشتم روانشناسیه...

هی ب خاطرات فک کن و انقدر خودتو داغون کن با خاطرات ک از ته دلت گریه کنی...

اگه خودتو ب بیخیالی بزنی و سرگرم کنی هیچوقت خوب نمیشی ک هیچ افسرده میشی...

پس باید ی مدت درد دلتو خالی کنه ضجه بزنی و گریه کنی... باید دردو تجربه کنی تا اروم شی

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

دفعه قبل قهر کردیم روز اول  انقد حالم بد شد چشمام هیجارو نمیدید😕😕 ایندفعه کلا بی حس شدم

عین من. منم الان ب طرز عجیبی بی حسم .ولی سر قبل انقد گریه کردم داشتم خون بالا میاوردم☹  اجی فکر کنم وقتی ما بی حسیم اونا خیلی حالشون بده ... 

عزیزم تا چند وقت خوب میشم ؟ ویادم میره 

نهایتا یکی دو ماه... اگه کاری ک من گفتمو بکنی

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...