2821
2789
عنوان

پسونک

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 26 پست
دقیقا منظورت چیه

ميگم پستتتتتتتتتتونك بده بخوره بخوابه راحت بچه😍

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخه پستتتتتاااااااااانک سخت میگیره فقطم میگیره میخوابه😂

😂😂😂😂😂😅😅😅😅

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
چن شب اذیت شدی واسه گزفتنش؟؟

بچت چند وقتشه؟

باور کن تا قبل از اون هر وقت می خواستم بگیرمش نیم ساعت بالا سرم گریه می کرد تا بهش میدادم

اما تقریبا 1.8 سالگی 40 تا زیارت عاشورا نذر کردم بعد یه شب بهش ندادم فقط شیشه آبش رو بهش دادم که کمی جایگزینش بشه بعدم کمرش رو ماساژ می دادم 

گریه کرد اما انقدر که مقاومت کنه

عین معجزه بود 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
الان چند وقتشه؟ زود اقدام نکن.

نه الان نمیخوام بگیرم سه ماهشه

ولی نمیدونم دراینده باید چجوری بگیرم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بچت چند وقتشه؟ باور کن تا قبل از اون هر وقت می خواستم بگیرمش نیم ساعت بالا سرم گریه می کرد تا بهش م ...

عزیزم تا چند ماهگی شب بچه برای شیر خوردن بیدار میشه؟شما یادت هست؟

عزیزم تا چند ماهگی شب بچه برای شیر خوردن بیدار میشه؟شما یادت هست؟

راستش من بچم از 2.5 ماهگی به بعد دیگه تو بیداری شیر نخورد - خیلی سختی کشیدم - کلاً شرایطم با بقیه متفاوت بود تو خواب توی ماشین در حال راه رفتن تلویزیون دیدن و ...بهش میدادم و...

کلا خیلی هم شیر نمی خورد شکمو نبود

نه الان نمیخوام بگیرم سه ماهشه ولی نمیدونم دراینده باید چجوری بگیرم

الان که خیلی زوده

من 1.8 سالگی گرفتم

خب امتحان کن بعضی ها گفتند زیر یک سال گرفتیم راحت شدیم. مثلا 8-9 ماهگی امتحان کن اگه خیلی گریه و بی تابی نکرد مثلا یه ذره گریه کرد و بعد خوابید طوری نیست اما اگه واقعا خوابش به پستونک وابسته است مثل من تا 1.8 سالگی بهش بده بعدش بگیر 

نگران نباش همه بچه ها تا 2 سالگی نیاز به مکیدن دارن بعدش خود به خود از پستونک و سینه و ... جدا میشن

اگه اینطوری نبود که همه ما باید یه پستونک گوشه دهانمون می بود

چن شب اذیت شدی واسه گزفتنش؟؟

راستش قبلش یعنی 1.6 و 1.7 سالگیش چند بار رفتم بگیرم شدید گریه و شیون می کرد شاید یک ربع 20 دقیقه گریه می کرد به طوری که حتی یه بار بالا آورد 

اما موقعی که واقعا قصدم 100 درصد شد یعنی 1.8 سالگیش

اول 40 زیارت عاشورا نذر کردم بعدش شب بهش ندادم باور کن 5- 10 دقیقه گریه معمولی کرد بعدش بهش گفتم بخواب کمرت رو ماساژ بدم برات قصه بگم شعر بخونم خوابید فردا و پس فردا هم در همین حد 8 دقیقه گریه کرد 

واقعا معجزه رو با چشمام دیدم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز