2789
عنوان

طرف شماهم با ادامه تحصیل مخالفه؟

432 بازدید | 19 پست

با طرف مقابلم تو رابطه آشنایی هستم هنوز جدی بگی نگی در مورد ازدواج قولی نداده بهم ، هردوی ما کارشناسی نرم افزار داریم ، هروقت در مورد ادامه تحصیل مقطع ارشدم حرف میزنم سعی در مخالفت کردن و منصرف کردنم داره و آه میکشه و عصبانی میشه ، نمیدونم دلیل مخالفتش چیه ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوران دانشجویی ازدواج کردم و شوهرم هم شرایط رو میدید ولی کلا دید خوبی به ارشد نداشت میگفت کار گیر نمیاد ولی من اهمیت نمیدادم بهش. سر پایان نامه که گیر کردم یه جاهایی واقعا اعصابم بهم میریخت میگفتم بی خیالش شم  حالا شوهرم میگفت نه باید ادامه بدی این همه زحمت کشیدی خلاصه کلی اصرار که ادامه بده.ارشد رو  تموم کردم و  دیگه خودم دنبال دکترا نرفتم خسته شدم از اذیت های الکی استادها.

قبلن از ازدواج چیزی نمی‌گفت اما بعد ازدواج مخالف شدید اول ادامه تحصیل و بعدشم کارم شد و مانع پیشرفتم شد بنظرم قبول نکن و تو عقدنامه ات قید کن که مایل به ادامه تحصیلی 

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃