راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
همه جدیدااا همینجوری شداا خواهر برادر ادم اینجوری شده باش چه انتظاری ازبقیه باید داشته باشی انتظارت ...
من هیچ انتظاری از کسی ندارم حتی شوهرم فقط نمیخام دروغ بشنوم من حتی انتظار ندارم اونا یا شوهرم درقبال عشقی که خرجشون میکنم دوستم داشته باشن ولی جواب صداقت و سادگی هفت خطی نیس بخدا
به خداحافظی تلخ تو سوگند نشد...که تو رفتی و دلم ثانیه ای بند نشد
نه بابا غلط کردن بلانسبت شما. کلا با اضافه کاری به زور ۲میگیره همونم باز ۲۵۰کم کردن امروز ظهر اینق ...
انشاالل...واقعااازندگی کردن خیلی سخت شده اینم باوجود بچه ولی به این همیشه فک کن که اوناییی که بدترازما هستن دارن چیکار میکنن فکر سلامتی خودت باش خداروچه دیدی شاید درآینده یه معجزه ای شد
انشاالل...واقعاا منم شوهرم کارگرهمین مشکل دارم ایناروو غصه نمیدونم تازه ازاول زندگی هم کلی اذیت کشیدیم نزدیک پنج شش سال هنوزم که بکشیم برای ماموندش تا اخرعمرمون دیگع چون روحانی جوری گذاشت تو کاسه فقیر فقرا تا هزارسال دیگع هم رووو نمیان
اره میدونم 😞 خیلی وقته درگیر این عشق احمقانه شدم اونم یک آدم عوضی کاش میتونستم فراموشش کنم& ...
اصلایه ذره برای ادمای اینجوری وقت نذاره چون ارزش خودت میاد پایین تازه معلوم نیست بعدش که بهش میرسی اخلاقش چجوری بشه باهات کلا دوستداشتن یه چیز سربسه ای هس اولش ، زیاد به های هویای اولش نداشته باش وقت گران باهاتوو صرف کارای دیگع کن چون هیچ بهترازخودت نیست مطمئن باش چیزای بهتر از اونم هست
اره درست میگی 👍😞 واقعا آدم نمی دونه الان که اخلاقش اینطوریه بعدا که بفهمه چقدر دوستش دارم چ ...
من خودم شوهرم اول هم دوست داشتیم الان اومدیم توزندگی خانوادش به من ترجیح میده اینم ازدوستداشتن وعشق وعاشقی همش بنظر من یچیز پوچ بی معنی البته توهین نباش شاید برای همه اینجوری نباش