2821
2789
درد من دوست داشتن آدمایی هس که بهم دروغ میگن میفهمم دارن دروغ میگن اما ته حماقتم ...

همه جدیدااا همینجوری شداا خواهر برادر ادم اینجوری شده باش چه انتظاری ازبقیه باید داشته باشی انتظارت ازدیگران به صفر برسوون عزیز

کارمندا که گفتن بالا میخوادببرن انشاالل...که درست میشه روزی رو ازخدابخواه دولت روحانی هیچ بعید نیست& ...

نه بابا غلط کردن بلانسبت شما.

کلا با اضافه کاری به زور ۲میگیره همونم باز ۲۵۰کم کردن

امروز ظهر اینقدر گریه کردم

خدا ایشالا باعث و بانیشو لعنت کنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلم واسه کسی که دوستش دارم تنگ شده خیلی سخته یکی دوست داشته باشی حتی حق نداشته باشی یک بار دیگه ببین ...

خواستن باید دوطرفه باشه چه فایده داره عمرت رافنا کنی برای دوست داشتنی که یکطرفه هست واقعاا باید باخودت دو دوتاکنی ارزششوو داره 

همه جدیدااا همینجوری شداا خواهر برادر ادم اینجوری شده باش چه انتظاری ازبقیه باید داشته باشی انتظارت ...

من هیچ انتظاری از کسی ندارم حتی شوهرم فقط نمیخام دروغ بشنوم من حتی انتظار ندارم اونا یا شوهرم درقبال عشقی که خرجشون میکنم دوستم داشته باشن ولی جواب صداقت و سادگی هفت خطی نیس بخدا

به خداحافظی تلخ تو سوگند نشد...که تو رفتی و دلم ثانیه ای بند نشد
نه بابا غلط کردن بلانسبت شما. کلا با اضافه کاری به زور ۲میگیره همونم باز ۲۵۰کم کردن امروز ظهر اینق ...

انشاالل...واقعااازندگی کردن خیلی سخت شده اینم باوجود بچه ولی به این همیشه فک کن که اوناییی که بدترازما هستن دارن چیکار میکنن فکر سلامتی خودت باش خداروچه دیدی شاید درآینده یه معجزه ای شد 

من هیچ انتظاری از کسی ندارم حتی شوهرم فقط نمیخام دروغ بشنوم من حتی انتظار ندارم اونا یا شوهرم درقبال ...

چرا الان هس ازهمه هیچ انتظاری نداشته باش دوره زمونه جوری شده که شوهرت که میخوای یه عمری رو باهاش تلف کنی باهات صادق نیست چ برس بقیه جای خود داره

منم امشب خیلی دلم گرفته دوستداشتم برم پیش امام رضا. به شوهرم گفتم امشب منو ببر وقت نشد فردا حتما م ...

خوش به حالت منم خیلی دلم میخواد برم مشهد.فردا اگه رفتی برای منم دعا میکنی؟

امیدوارم خدا از دهنت بشنوه

انشاالل...واقعاا منم شوهرم کارگرهمین مشکل دارم ایناروو غصه نمیدونم تازه ازاول زندگی هم کلی اذیت کشیدیم نزدیک پنج شش سال هنوزم که بکشیم برای ماموندش تا اخرعمرمون دیگع چون روحانی جوری گذاشت تو کاسه فقیر فقرا تا هزارسال دیگع هم رووو نمیان 

خواستن باید دوطرفه باشه چه فایده داره عمرت رافنا کنی برای دوست داشتنی که یکطرفه هست واقعاا باید باخو ...

اره میدونم 😞

خیلی وقته درگیر این عشق احمقانه شدم اونم یک آدم عوضی 

کاش میتونستم فراموشش کنم 

تا میام فراموشش کنم یه کاری میکنه که دلم دوباره میره واسش😞😞

اره میدونم 😞 خیلی وقته درگیر این عشق احمقانه شدم اونم یک آدم عوضی  کاش میتونستم فراموشش کنم& ...

اصلایه ذره برای ادمای اینجوری وقت نذاره چون ارزش خودت میاد پایین تازه معلوم نیست بعدش که بهش میرسی اخلاقش چجوری بشه باهات کلا دوستداشتن یه چیز سربسه ای هس  اولش ، زیاد به های هویای اولش نداشته باش وقت گران باهاتوو صرف کارای دیگع کن چون هیچ بهترازخودت نیست مطمئن باش چیزای بهتر از اونم هست 

اصلایه ذره برای ادمای اینجوری وقت نذاره چون ارزش خودت میاد پایین تازه معلوم نیست بعدش که بهش میرسی ا ...

اره درست میگی 👍😞

واقعا آدم نمی دونه الان که اخلاقش اینطوریه بعدا که بفهمه چقدر دوستش دارم  چی میخواد بشه

اره درست میگی 👍😞 واقعا آدم نمی دونه الان که اخلاقش اینطوریه بعدا که بفهمه چقدر دوستش دارم  چ ...

من خودم شوهرم اول هم دوست داشتیم الان اومدیم توزندگی خانوادش به من ترجیح میده اینم ازدوستداشتن وعشق وعاشقی همش بنظر من یچیز پوچ بی معنی البته توهین نباش شاید برای همه اینجوری نباش 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز