2777
2789
ژن تو خانواده ها نباشه نمیشه چه قوقعی داری من خودم قهوه ای و شوهرم سبزه چشاش دوتا بچه هام نشده سبز

توهم ک مثه منی

شوهرم ارزوش بود یکیش حداقل چش سبز بشه از بس گفته بود بود ک منم ارزوم شده بوددیگه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم رنگیه مادرشوهر پدرشوهرمم همینطور یعنی ممکنه بچه رنگی بشه؟!

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
توهم ک مثه منی شوهرم ارزوش بود یکیش حداقل چش سبز بشه از بس گفته بود بود ک منم ارزوم شده بوددیگه

اره . خواهر شوهرام و جاریا بچه هامو نوزاد بودن ازم میگرفتم میبردن زیر نور چشاشونو با دقت نگاه میکردن که ببینن چه رنگه

یه خواهر شوهرم وقتی دومی امد به دنیا امد بیمارستان بالاسرم و گفت چشاش چه رنگیه گفتم مثل مامانشه بچه ام گفت ای بابا عرضه نداری ها 

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀
والله الان همه چشم رنگيا بچه هاشون قهوه اى شدن بعد قهوه اييا چشم آبى شدن بچه هاشون بعد به سرييا ميان ...

ژن بوده عزیزم من جاریم هم خودش هم شوهرش چشا مشکی بعد بچه دومش چشاش سبز شده که به عموش شوهر من رفته

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀
اره . خواهر شوهرام و جاریا بچه هامو نوزاد بودن ازم میگرفتم میبردن زیر نور چشاشونو با دقت نگاه میکردن ...

اوه دیگه دراین حد😱چ خاهرشوهری

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚