2777
2789
سلام به همگی  بیبنید حرف اقا دور از عاطفه وو نبود ایشان قشنگ گفت از فوت همسرم ناراحت میشوم ولی ...

خودشم فک کنم بچه داره بهتره دلش بحال بچه خودش بسوزه تا بچه برادر!

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
چون منظورتون رو از اون استیکر خنده متوجه نمیشم پس جوابی هم ندارم که بهتون بدم. حالا که مشاوران زبده ...

قربونت برم من یه ادم خنده روهستم قصدم خدای نکرده بیادبی یاناراحت شما کنم نبود دوست عزیز

منتظر روزای بهترم ✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد این سوال از شوهرم پرسیدم میگه این سوال درست نیست و اصلا جواب سوالمو نداد

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

حالا نمیدونم تاپیک سرکاریه یا نیست ولی ب فرض درست باشه توو کف اوناییم ک میگن حرف بذی نزده زندگی برادرش براش مهم بوده دور از جون همچین مردی نصیب من میشد همون موقع میگفتم انشالله تو خواعرت روو هم خاک بشین اون روز نبینی ک داداشت زنش سقط شده قبلش خودت سقط شده باشی 

خودشم فک کنم بچه داره بهتره دلش بحال بچه خودش بسوزه تا بچه برادر!

عزیزم منم باشم خودمو انتخاب می کنم تا جاریم به قول شوهرم این حرفا درست نیست

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
 عزیزم منم باشم خودمو انتخاب می کنم تا جاریم به قول شوهرم این حرفا درست نیست

همین کارارو میکنن بعضی مردای کندذهن بعد میگن چرا سردی چرا فلانی دیگه نمیگن نتیجه کارو حرفای خودمونه 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
من ببار با خواهر شوهرم بحثم شد شوهرم گفت تو مقصری، که با اون احمق دهن،به دهن،میشی شعورتو میاری پای ...

خوب تنبیهش کردی فقط اونکه گفتی شب پیشش بخواب   وای 

منتظر روزای بهترم ✌
حالا نمیدونم تاپیک سرکاریه یا نیست ولی ب فرض درست باشه توو کف اوناییم ک میگن حرف بذی نزده زندگی براد ...

عزیزم من مادر دو تا بچه هستم الانم باردارم شوهرم از برادرش وجاریم خوشش نمیاد حالشم بهم می خوره ولی گفت انتخاب نمی کنم کدومتون چون این حرف درست نیست به حرفش فکر کردم درست میگه منم باشم جاریمو انتخاب نمی کنم 

عزیزم من مادر دو تا بچه هستم الانم باردارم شوهرم از برادرش وجاریم خوشش نمیاد حالشم بهم می خوره ولی گ ...

اره خب منم اول گفتم هز جوابی میداد یکیشون ناراحت میشد بهتربود سکوت کنه ب خواعرشم بگه چرتو پرت نگو شوهر اسیم خیلی نامردی کرده الان رفتم تاپیکش بخونم گفته تازه عروسم هست یا علی 

سلام

اولا این همه بازی ... چرا ...

دوما احتمالا خواهرشوهرت قبل این سوال اصلاااا فکر نکرده ...

سوما همسرت ،تو روهم انتخاب میکرد ،باز یک ناراحتی و کدورتی پیش می اومد...

شوهرتون به خاطراحساس  نزدیکی قلبی که با شما داره  ،جوری  جواب داده که زن داداش و داداشش دچار سوتفاهم نشن.

والا خودشم متوجه بوده که این سوال نامربوط و دورهم زنانه هست.

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..