2777
2789
عنوان

مطمن بودم خونمون جن داره😑😑😑(داستان واقعی)

| مشاهده متن کامل بحث + 3038 بازدید | 129 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=116861943]خلاصه ضایع شدم .اسایی بیاین ازین چیزایی که می ترسیدین ولی فهمیدین اشتباه میکردین تعریف کنین بخندیم ...[/QUOT]

خونه تون جن داره 

وااااای😱😱😱😳😳😳😳😱😱😱😱😱😱😱🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مسخره 

ای بابا بنده خدا یه چیزی گفت برا خنده الان کجاش مسخره بود 😐😐

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  
گفت والا من تازه میرف کلاس دف شبا وقتم آزاد میشه تمرین می کنم. گفتم نکنه اذیت شین. میخواستم بگم زهر ...

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

وااااي اسييي ووواي بر تو اسي گير بد كسي افتادي من با جنا در ارتباطم ميغرستمشون سراغت تا ادب بشي🤨

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
از خوابیدن شوهرت خوشحال میشدن    

اخجون خوابیدبنوازید💃💃💃💃😂😂😂😂😂😂

اولین بارک استخاره کردم نیت کردم وبعدقرآنوبازکردم دیدم نوشته یِس گفتم بابادمتگرم خیلی واضح گفتی 😃بعدهاتومدرسه فهمیدم یاسین بوده😐