2777
2789

باباي مهربون خوش اخلاق كه مثل كوه بشتت باشه ولي بول نداشته باشه بهتره يا باباي بدخلق كه دستش به دهنش ميرسه ولي يه كم خسيسه و هيج وقت هواتو نداره اونقدر كه همش بشتت رو خالي حس كردي بهتره?

من صفحه كيبورد موبايلم عربي شده برا همين بعضي حروف مشكل داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش اخلاق

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

البته ک بابای مهربون

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
من یک بابا بیشتر نداشتم 

الان نداری؟

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

بابای مهربون اصلا گدا باشه ولی پشتت باشه

اینو کسی میگه که باباش وضعش خوبه اما یه قرووون پول برای زن و بچش خرج نکرد و هر روز مادرمو میکشه و زنده میکنه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤