2777
2789
عنوان

حرکات جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 30 پست
منم ۲۵ هفته م مثل شما یه طرف حس میکنم.ولی تهدید به زایمان زودرس هستم.تو رو خدا برام دعا کنید😢😢😢😢 ...

عزیزم از کی تشخیص دادن به زایمان زودرس؟

توکلت به خدا باشه ، دوست من دقیقا یک ماه زودتر زایید، بچه شم ساااالم خداروشکر، حتی یک روزم تو دستگاه نرفت

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
عزیزم از کی تشخیص دادن به زایمان زودرس؟ توکلت به خدا باشه ، دوست من دقیقا یک ماه زودتر زایید، بچه ش ...

از ۲۴ هفته.الان ۲۵ هفته و دو روز هستم.با وجود سرکلاژ و پساری و استراحت نسبی شده ۱۷ میلی متر!دیگه استراحت مطلق میکنم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از ۲۴ هفته.الان ۲۵ هفته و دو روز هستم.با وجود سرکلاژ و پساری و استراحت نسبی شده ۱۷ میلی متر!دیگه است ...

آره دیگه کاااامل بخواب، امید به خدا

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
یسوال دیگه این هزینه ای که بیمارستان ها برای زایمان میگن جدا از هزینه ای هست که به دکتر باید داد؟؟؟؟

نه عزیزم.بیمارستان یه هزینه ای بابت عمل میگیره که موقع ترخیص باید پرداخت کنی.نیازی نیست که به دکتر پول بدی و اگه دکتری پول بخواد فکر کنم غیر قانونیه.البته تا جایی که میدونم

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
نه عزیزم.بیمارستان یه هزینه ای بابت عمل میگیره که موقع ترخیص باید پرداخت کنی.نیازی نیست که به دکتر پ ...

یعنی بیمارستان‌ بادکتر تسویه میکنه

برای زایمان طبیعی اگه ماما همراه بخوایم‌چی؟؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج
یعنی بیمارستان‌ بادکتر تسویه میکنه برای زایمان طبیعی اگه ماما همراه بخوایم‌چی؟؟؟

تا جایی که من میدونم بله. خود بیمارستان با دکتر حساب میکنه.

مامای همراه رو کلا فکر کنم خودت باید هماهنگ کنی ولی فکر نمیکنم نیازی باشه.اگر زایمان طبیعی هستی خود بیمارستان ماما میزاره که مراقبت باشه.هزینه الکیه.کاری نمیتونن انجام بدن که.....

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
تا جایی که من میدونم بله. خود بیمارستان با دکتر حساب میکنه. مامای همراه رو کلا فکر کنم خودت باید هم ...

فعلا که نظرم طبیعیه خدابخواد...ممنونم

اللهم عجل لولیک الفرج