2777
2789
عنوان

معرفی بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 19 پست
آزول، روح، دیکسیت

من بلد نیستم اینارو میشه یکم توضیح بدین

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
من بلد نیستم اینارو میشه یکم توضیح بدین

اینا اسم چندتا بازی رومیزی هست که میشه تو جمع های خانوادگی بازی کرد. دیکسیت تا ۱۲ نفره اش هست، روح هر تعدادی می تونن بازی کنن ولی آزول ۴ نفره هست

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینا اسم چندتا بازی رومیزی هست که میشه تو جمع های خانوادگی بازی کرد. دیکسیت تا ۱۲ نفره اش هست، روح ه ...

دیسکیت و میشه توضیح بدی 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
دیسکیت و میشه توضیح بدی 

هر بازیکن یه سری کارت داره که روی کارت ها یه سری تصویر هست، بعد باید یه عکس رو انتخاب کنه و در موردش چیزی بگه؛ یه کلمه، جمله، شعر، ضرب المثل یا هرچیز دیگری که به ذهنش می رسه ولی نباید جوری انتخاب کنه که خیلی آسون یا خیلی سخت باشه، بعد بدون اینکه کارتش رو به بقیه نشون بده برعکس روی زمین قرارش میده و دیگران هم باید بین کارت هاشون بگردن و کارتی رو پیدا کنن که به اون جمله نفر اول بخوره و برعکس روی زمین قرار بدن. بعد که همه کارت هاشون رو روی زمین گذاشتن، کارت ها بر زده میشن و در معرض دید همه قرار می گیرن، اینجا نفرات باید تلاش کنن حدس بزنن کدوم کارت متعلق به نفر اول بوده و طبق حدسیاتشون امتیاز می گیرن

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
هر بازیکن یه سری کارت داره که روی کارت ها یه سری تصویر هست، بعد باید یه عکس رو انتخاب کنه و در موردش ...

ممنونم عزیزم