2777
2789
عنوان

شما با همچین شوهری چیکار میکنین؟؟اسکرین زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 17685 بازدید | 393 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد چند وقتی زیر نطر گرفتم دیدم زن خوبیه ولی به شدت بد شانسه بیچاره نا گفته نماند دوتا دلیل دیگه ام داره یکی با حجابه و سر سنگین بودنش دومی بگم فوش میدی 🤣🤣🤣🤣🤣اما# من مرد بدی نیستم که از این سو استفاده کنم 

امیدوارم ی زن خوش قلب و مهربون مث خودتون گیرتون بیاد و همدمتون باشه ...چون احساس میکنم واقعا زن هارو ...

ممنون عاجی گلم براتون بهترین هارو از حضرت معصومه میخوام چون تا الان هرچی خواستم ازش بهم داده

ن بابا اینکه ب من دروغ میگه...اهل خیانت نیس ولی رفیق بازه بخاطر اونا منو ناراحت میکنه و میپیچونه

نمیتونی وقتشو پرکنی پیش پیش؟ 

مثلن تو خونه منچ تخته ای چیزی بازی کنی

برید خرید، پارک، تو خونه هی بگی بخندی ک وقت برا رفیقاش نمونه

دخترم دنیامه..  

اله وکیلی به این خوب گوش کنید 

داخل زندگی مشترک یا مرد میره طرف زن یا زن میره طرف مرد و هر کدوم که میرن اون دیگری هی میره عقب و اذیت میکنه آهای خانوم بعضی آقایون نامردن مثل این شوهر این خانمه وقتی بفهمن دوستشون داری هر بلای سرت میارن یعنی آدما اینجورین اصلا بدمون نیاد ذاتمون اینجوریه دوس داریم مالک باشیم بریم بالا تر ولی خواهرا اینو گفتم حواستونم باشه که باعث دل سردی شوهرتون نشید حواستون به شوهراتون باشه بخدا هیچکس نه اندازه زن برا شوهرش خوبه نه اندازه مرد برا زنش اما وقتی اینو میفهمه آدما که دیر شده امید وارم زندگی همهتون پر از دوست داشتن از ته دل باشه نمیگم عشق چون دوست داشتن از عشق خیلی بهتره 

ممنون عاجی گلم براتون بهترین هارو از حضرت معصومه میخوام چون تا الان هرچی خواستم ازش بهم داده

از حضرت معصومه برامـنخواه داداش مستقیم از خود الله برام بخواه هرچیز خیر و خوبیو ممنون میشم

یه پسر دارم شر شیطون جیگر بلا    
نمیتونی وقتشو پرکنی پیش پیش؟  مثلن تو خونه منچ تخته ای چیزی بازی کنی برید خرید، پارک، تو خونه ...

معتاده اینم یه دلیل رفیق بازیه بخدا هرچیزی رو تحملل میکنم بجز مرد زن دار رفیق باز آخه جور در نمیاد خدایش عاجیاگر اعتیاد داره بزار داخل خونه بکشه اما اگر تریاکه نه چیزی دیگه غرم نزن تا رفیقاش ولش کنن این واسه مکان که میره اونجا