2777
2789
بابا بخاطر اینمنو زددد

کارت خیانته. کاری ک بدونی شوهرت بدش میاد و انجامش بدی و کاری ک در نبود شوهرت انجام بدی اگه خودش باشه انجام نمیدی ، خیانته. 

هرروز یک چیز جدید یاد بگیر . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیه مگه منم واسه خیلی ها قلب و گل میفرستم اصلا اینا که مهم نیست نمیشه حساب کرد ... 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
داستام به دامانت

دوستای گلم یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برای خانوادم پیش اومده ک ب شدت زندگیه منم تحت تاثیر قرار میده😔ازتون خواهش میکنم مخصوصا خانومای باردار برام دعا کنید صلوات بفرستید انشالله حاجت روا بشید💔😔لطفا اقایون تو تاپیکام نیان ممنون🌺

معذرت خواهی کن بگو تا حالا نميدونستم خوب نیس و حساس میشی ، دیگه اينکارو نمیکنم . دوران مجردی دیگه تموم شد باید به حساسيتاي همسرتون احترام بذاريد ، اینم حساسیت بیجایی نیس ، منم اگه همسرم واسه دخترخاله ش قلب بفرسته قلبش و خودشو يجااا چال میکنم  

گوشیشو میشکونم گوشی اون پسره رو هم میشکونم یه سیلی محکم در گوش اون اقا پسر میزنم

ریلکس.ریلکس.ریلکس.تر#  

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢
بابا بخاطر اینمنو زددد

ای وای ببخشید

من اشتباه برداشت کردم

شما برا پسرخالت فرستادی و همسرت....؟

خوب ایشون شکاک هستن دیگه

نباید کارایی که برانگیزاننده شک هاش میشه انجام بدی

ادم زورش میادا میدونم بدون منظور انجام دادید

ولی خود ادم بیشتر اذیت میشه

خب من قلب و میفرستم عادتمه اصلا منظوری نداشتم واسه تشکر بود

دیگه حالا گذشت ولی ازاین به بعد براهمه قلب نفرست قلب قرمز معنی عشق و دوست داشتن میده

بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی
نتو زد الان طلب کارهههه واسه استیکر قلب 

قلب برا تو شاید بی معنی باشه ولی معنی های زیادی داره و میتونه پشتش کلی حس قایم شده باشه. نمیپذیری ک کارت خیلی بد بوده؟

هرروز یک چیز جدید یاد بگیر . 
خب من قلب و میفرستم عادتمه اصلا منظوری نداشتم واسه تشکر بود

میدونم.شبهای قبل هم تاپیک زدید

اخه فرهنگ ما ایرانیها فرق میکنه

لطفا یه عذرخواهی کنین.اگه بدونین واسه اقایون هضمش چقدرسخته