2821
2789
عنوان

کتک خوردن سر ماساژ ندادن😢😢😢شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3508 بازدید | 82 پست
من دنبال لباسم تو نت  میخواستم یه دونه بخرم برای یلدا نشد الان میخوام اونو برای بعده ها بخرم&n ...

هیچی . خودش آروم‌میشه . 

با دعوای زن و شوهر خودتونو خسته نکنید . اینا یه ساعت دیگ تو بغل همن .

فقط واسش یه شیرنی چای ببر حالش خوب میشه . شکلاتم بدی قندش میاد بالا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط_طلاق#  

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢
وای خب ماساژ میداده همینجوردست میزاشته روتنش اون اروم میشده کارهمیشگیه من خخخخ.خیره سری دراورده خانم ...

هیچ مردی حق نداره دست رو زن بلند کنه!!! مخصوصا بخاطر چنین دلایل شرم آوری 

کلا حق نداره😊

برام صلوات میفرستین که مشکلم حل شه؟😢😢😢توروخدا

مثلا  شوهر میخاد به شوهرت چیبگه   دلیل دعوا رو اخه🤭🤭🤭

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

اه اه اه بدم میاد ازاین ادمای لوس و بی منطق😑بچه ان انگار.

حالا چرا نصف شب دعواشونو میاانبا شمادرمیون میذارن😐خیلی صمیمی این؟؟!

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
اه اه اه بدم میاد ازاین ادمای لوس و بی منطق😑بچه ان انگار. حالا چرا نصف شب دعواشونو میاانبا شمادرمی ...

در حد سلام علیک ونذری بردن واوردن.پیام دادن تبریک عید

موافقم،خشونت حق هيچ كس نيست

اره بخدا 

تازه بیشتر خود این خانم ها هستن که موافق کتک خوردن همجنس خودشونن 

واقعا شرم اوره😤😤😤

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
منم به شوهرم گفتم چیپس رو باید با ماست بخوریم ولی اون گوش نکرد همه ی چیپسا رو با سس خورد  منم ...

لعنتی🤣🤣🤣🤣

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
اره بخدا  تازه بیشتر خود این خانم ها هستن که موافق کتک خوردن همجنس خودشونن  واقعا شرم او ...

من اولش فكر كردم اشتباه خوندم

خيلى ناراحت شدم

اين ماجراى زنان عليه زنانه

پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن💫🌠
من اولش فكر كردم اشتباه خوندم خيلى ناراحت شدم اين ماجراى زنان عليه زنانه

منم ناراحت شدم بخدا😔😔😔

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز