2777
2789
دارم فکر میکنم عن یا ان

دزد_نباشیم😒# 😑😑

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تقدیم به سوگندِ غمگین و زیبا قاصدک ! گفته بودم که دگر نیست مرا انتظار خبری باز اما تو چنین پر ...

من ب فدای تو 😍😍😍عاقا تو کی هستی همش برام شعر میگی😦 شادیه خودمونی؟؟؟؟

دوستای گلم یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برای خانوادم پیش اومده ک ب شدت زندگیه منم تحت تاثیر قرار میده😔ازتون خواهش میکنم مخصوصا خانومای باردار برام دعا کنید صلوات بفرستید انشالله حاجت روا بشید💔😔لطفا اقایون تو تاپیکام نیان ممنون🌺
نگفتم بی شخصیتین و من باشخصیت  فقط گفتم شخصیت هر کس زیر زبونشه قضاوت رو خودتون کردید

وا حالت خوب نیستا حرفتو میزنی بعد میگی خودت اینطوری برداشت کردی

🖤
من کلا با هرمناسبتی مشکل دارم چه عزا چه جشن 

منم🤣 

عزا ک اصلااا نمیرم تالا پامو نزاشتم عروسی جشنو تولد اینام اصلا کم پیش اومده از جای شلوغ خوشم نمیاد

🖤
من ب فدای تو 😍😍😍عاقا تو کی هستی همش برام شعر میگی😦 شادیه خودمونی؟؟؟؟

گوئی هیچم و چیزی کم

کسی به من نزد سر، جزء غم

مونس و همدمِ تنهائیِ من شد
پس زنده باشد مثل شادی، غم

آری! شادی بود و قطره های شبنم
میزد دمادم و‌پیاپی به روی هم

نگاهم غمین بود بر بی وفائیِ آدم

آنگه نشستم و به خوبی خوب فهمیدم

هیچم و چیزی کم

عالم تنهائی، گر چه دارد غم

بر حال و احوالم، بسیار میخندم

در اوج بی پروائی، ترسانم و لرزانم

دستم پر از خالی، پوچ است و پوشالی

گر چه نامم شادیست، ولی پرم از غم

از جهانِ هیچم، بلکه چیزی کم

😞😞

اینا از گوگل گرفتم نهال  یه 50 تایی هستن بزن استیکر خرگوشی میاد

ایششش

بزن استیکر موشی خو

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
گوئی هیچم و چیزی کم کسی به من نزد سر، جزء غم مونس و همدمِ تنهائیِ من شد پس زنده باشد مثل شادی، غم ...

بگو کی هستی لطفا😣

دوستای گلم یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برای خانوادم پیش اومده ک ب شدت زندگیه منم تحت تاثیر قرار میده😔ازتون خواهش میکنم مخصوصا خانومای باردار برام دعا کنید صلوات بفرستید انشالله حاجت روا بشید💔😔لطفا اقایون تو تاپیکام نیان ممنون🌺