2777
2789
عنوان

دلبررر بیا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 25 پست
پفک هندی هم بود ولی دیگه عکسش خیلی طول میکشه دان شه

عهههههههه الان رسما غش کردم 😅😅😅😍 نوش جون عزیزم 😂

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

اشکال نداره عزیزم پسر گلیت رو بوسش کن  نشی عزیزم 😘😘😘😍😍😍 💖💖💖

فدات یکی یدونم 😍

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عهههههههه الان رسما غش کردم 😅😅😅😍 نوش جون عزیزم 😂

😂😂😂

ممنون عخشم 💖💖💖😍😍😍😘😘😍😍

و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]
فدات یکی یدونم 😍

نشی گلم😘😘

و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]
بوس به لپت😹😍😍

😹😘

پس من چی؟؟

فقط،دلبررر؟؟؟😯😯😯😯😯😯

خودتو از ورود باشکوهم محروم نکن😆😆😆

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
پرواز در آسمان آرزوها و فرود در فرودگاه موفقیت را برایت آرزومندم ! تولدت مبارک

ممنون 🌸🌸🌸🌸🌸

پس من چی؟؟ فقط،دلبررر؟؟؟😯😯😯😯😯😯 خودتو از ورود باشکوهم محروم نکن😆😆😆

اخه دلبر گفت چی بپوشم موهام رو چه جوری ببندم بعد گفت برگشتی صدام کن به همین خاطر 

چشم از این به بعد اولین نفر تو رو صدا میکنم😁🌸🌸🌸😘😘💖💖💖💖

اخه دلبر گفت چی بپوشم موهام رو چه جوری ببندم بعد گفت برگشتی صدام کن به همین خاطر  چشم از این ب ...

ااای چشمای نازت بی بلا 

الان یه جا تگت میکنم بیا نظرتو بگو

خخخ

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی