2777
2789
عنوان

دلم برای بچم میسوزه ک میخاد بیاد بین اینا

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 44 پست
مطمئن باش خدا خودش جوابشونو میده خداروشکر کن که بچه داری ایشالا تنش همیشه سلامت باشه

حالا که بارداری واسه منم دعا کن که خیلی دوست دارم زود نینیدار شم

بخدا فرقی نداره چی باشه فقط سالم و صالح باشه خدا میدونه

خدایا میشه تیکرمو خودت واسم واقعیش کنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا یه کاری باهام کردن ک میگم کاش بدنیا نیاد طلاق بگیرم 

تروخدا اينطوري نگو بخدا الان خيليا حسرت بچه ميخورن خدا قهرش ميگيره برو شكر كن خدارو ابنجور قضايا تو خونه ي همه هست حالا هركدوم به يه نوبه اي اذيت ميشن فقط شكل مشكلاتشون فرق داره

حالا که بارداری واسه منم دعا کن که خیلی دوست دارم زود نینیدار شم بخدا فرقی نداره چی باشه فقط سالم و ...

عزیزم ایشالله باردار بشی 

در مسیر آرزوهایمان اگر سمج بودیم، در زندگی دیگران، در قضاوت کردنِ دیگران، و در حسادت کردن به دیگران، اینقدر سمج نمی شدیم …
تروخدا اينطوري نگو بخدا الان خيليا حسرت بچه ميخورن خدا قهرش ميگيره برو شكر كن خدارو ابنجور قضايا تو ...

دلم براش میسوزه بچه داشتن لیاقت میخاد فکر میکردم ادمای با فرهنگ و با لیاقتی هستن ولی میبینم نه اینا اصلا لیاقت نداشتن هیچکدومشون لیاقت ندارن فقط از خدا میخام همینجوری مثل حالی ک چندروزه برای من درست کردن بزاره تو کاسشون 

در مسیر آرزوهایمان اگر سمج بودیم، در زندگی دیگران، در قضاوت کردنِ دیگران، و در حسادت کردن به دیگران، اینقدر سمج نمی شدیم …
دلم براش میسوزه بچه داشتن لیاقت میخاد فکر میکردم ادمای با فرهنگ و با لیاقتی هستن ولی میبینم نه اینا ...

الهی آمین

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
بزار به دنیا بیاد اونوقت حرف اونا برات بی اهمیت میشه

اره عزیزم شاید حق با شما باشه