مادرشوهرم اینا از وقتی فهمیدن بچم دختره بی محلی میکنن همش غیرمستقیم میگن ک کاش پسر بود یا مثلا مادرشوهرم جلو شوهرم همش از پسربچه ها تعریف میکنن شوهرمم روش تاثیر گذاشته قبلا انقد ذوقشو میکرد حتی وقتی فهمیده بود دختره باز قربون صدقش میرفت حالا همش میگه کاش پسر بود... دلم برای دخترم خیلی میسوزه شب و روز کارم شده گریه کاش نسل اینجور ادما زودتر منقرض بشه که همش تبعیض قائل میشن من هیچی نمیگم ولی کاش خدا یه جایی جوابشونو بده دلمو بدجور شکستن
در مسیر آرزوهایمان اگر سمج بودیم، در زندگی دیگران، در قضاوت کردنِ دیگران، و در حسادت کردن به دیگران، اینقدر سمج نمی شدیم …
بخدا یه کاری باهام کردن ک میگم کاش بدنیا نیاد طلاق بگیرم
تروخدا اينطوري نگو بخدا الان خيليا حسرت بچه ميخورن خدا قهرش ميگيره برو شكر كن خدارو ابنجور قضايا تو خونه ي همه هست حالا هركدوم به يه نوبه اي اذيت ميشن فقط شكل مشكلاتشون فرق داره
دلم براش میسوزه بچه داشتن لیاقت میخاد فکر میکردم ادمای با فرهنگ و با لیاقتی هستن ولی میبینم نه اینا اصلا لیاقت نداشتن هیچکدومشون لیاقت ندارن فقط از خدا میخام همینجوری مثل حالی ک چندروزه برای من درست کردن بزاره تو کاسشون
در مسیر آرزوهایمان اگر سمج بودیم، در زندگی دیگران، در قضاوت کردنِ دیگران، و در حسادت کردن به دیگران، اینقدر سمج نمی شدیم …