2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دستش دردنکنه برای ماهم دومین یلدامونه داداشم برا من پالتو و برا شوهرم کاپشن خریده قربونش برم

اولا عاشق عکس پروفایلتم میبینم انرژی میگیرم از خوردنش.    دوما چه داداشی خدا حفظش کنه حتما زن نداره.  

اولا عاشق عکس پروفایلتم میبینم انرژی میگیرم از خوردنش.     دوما چه داداشی خدا حفظش کنه حت ...

پروفایلمم عاشق توئه خب😁😍

من فقط یه داداش دارم آره مجرده،پدر و مادرمون فوت شدن

هیچی برام کم نذاشته نه تو جهیزیم نه تو مراسماتم

از همه چی بهتریناشو برام مهیا کرده که مبادا حسرت چیزی به دلم بمونه و از نبودن پدر و مادرم غصه بخورم

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

چرا

بابامو بردند زندان ساعت 7 صبح😐 بابام پیره پاهاش لمس میشه قرص نخوره  اعصابش بهم میریزه سر آب کشاورزی داشتن داداشمو میکشتن رفت زد گوش پسره 

پسره هم شکایت کرده اومدند خونمونو چاقو و قمه داشتند بخدا بابام نه چاقو داشت نه قمه خونه کسیم نرفت 😐

هیچ
پروفایلمم عاشق توئه خب😁😍 من فقط یه داداش دارم آره مجرده،پدر و مادرمون فوت شدن هیچی برام کم نذاشت ...

آخی خدا رحمتشون کنه. آفرین به داداشتون. خدا خیرش بده. چقدر خوب. انشاءاله خدا هم همیشه بهترینا رو براش بخواد.

آخی خدا رحمتشون کنه. آفرین به داداشتون. خدا خیرش بده. چقدر خوب. انشاءاله خدا هم همیشه بهترینا رو برا ...

ممنونم عزیزم خدا خانوادتو برات نگه داره❤

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀