2777
2789
عنوان

خواستگار قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12287 بازدید | 131 پست
والا به خدا مرد وهیکل وابهتش😂😂😂

چه تفکرات پوسیده ای داری دوستم😐بهت میاد مال دهه چهل و پنجاه باشی...با احترام😌

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه سنتیه درسته دوسش ندارم ولی در همین حد میدونم که اخلاقشو اینا خوبه و بدمم نیومده نمیدونم اینا کاف ...

اسی برو مشاوره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من الان رفتم تو پیجش شوهرشو کار ندارم  چرا انقد قیافش خزه؟ کلیپ های عروسیشو دیدم قیافه و ارای ...

آره کار اون از پلنگ بودن گذشته واسه خودش یوز پلنگیه😂😂😂خیلی مصنوعیه

نه ولی چون تا همین حد ازم‌بلندتره همینقده قدش میگم‌تو پسرای کوتاهم‌کوتاهتره

عزیزم ازش زمان بخواه.عجله نکن

اخه سنتیه درسته دوسش ندارم ولی در همین حد میدونم که اخلاقشو اینا خوبه و بدمم نیومده نمیدونم اینا کاف ...

اگه چیز بدی نداره که بخوای ازش ایراد بگیری و واقعا از نظرت اوکیه بیخیال قدش شو و بله بگو .. اگه اونم واقعا دوستت داشته باشه ی کاری میکنه تو زندگی عاشقش بشی

عزیزم ازش زمان بخواه.عجله نکن

ازش زمان خواسم‌ولی این فامیلای خال زنکمون نمیدونم‌پس فردا اگ‌قبول کردم‌چجوری باشون کنار بیام نمیگم‌ادمیم‌ک خیلییی براش مهمه حرفا مردم ولی بالاخره حرفا مطمئنا زده میشه و نمیشه جوابشونم نداد

من الان قدم 153 ایناست با تفاسیر دوستان باید برم قبرمو بکنم بخوابم توش بگم ای زندگی سیرم ازت؟

مسخرمم تاحالا کردن ادمای بیشعور

خب دست خودم نبوده که!

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
😂😂😂😂😂چه خوب گفتی

والا بخدا.اون خاله دیگمم شوهرش قد بلند و خوشکل...چه فایده...از خداش بود پشتوانه داشت طلاق میگرف.

خیلیای دیگه همینجوری دیدم

گفتم هرکی یه نظری داره من مرد قد بلند میپسندم😄😄😄#به نظرات هم احترام بزاریم یلدا# مبارک🙄

قدبلند یه مزیته درست.اما اینکه ابهت و مردونگی رو وامدار اینطور خصوصیات فیزیکی بدونیم ،یه طوریه گلم.

یلدای شمام مبارک🤗