2777
2789
هرچی ختم وچله بگی انجام دادم ولی خدا ازصدام خوشش نمیاد بهم نگاه نمیکنه 😢😢😢😢

۵تا صلوات برای امضات  

انشاالله حاجت روا بشی 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
[QUOTE=116669096]ختم نه ولی نماز استغاثه معجزه می کنه [/QUOTEچه جوریه میشه بگید

دو رکعته بعد از تمام شدنش سرتون رو روی مهر به سه طرف میذارید و هر طرف ۵۰۰ بار میگید یا مولاتی یا فاطمتُ اغیثینی 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استغاثه به کدوم امام؟

نماز استغاثه به حضرت زهرا 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
خدادلتو شادکنه حاجت روابشی بحق حضرت زهرا

فدای دل پاکت شما هم همچنین . تو مفاتیح یا گوگل هم سرچ میتونی بکنی نماز استغاثه به حضرت زهرا رو تا فتحه و کسره و اعرابش رو درست ادا کنی 

چند رکعتیه؟نحوه خوندنشو بگین ممنون😘

عزیزم همین الان به دوستمون توضیح دادم دوتا پست قبلی 😘

عاقبت بخیر بشی عزیزم

روایت شده که هرگاه تو را حاجتی باشد به سوی حقّ تعالی و سینه‌ات از آن تنگ شده باشد پس دورکعت نماز بخوان و چون سلام نماز گفتی سه مرتبه تسبیح حضرت‌فاطمه (ع) را بگو

سپس به سجده برو و صد مرتبه بگو (یا مَوْلاتی یا فاطِمَهَ اَغْیثینیپس جانب راست رو را بر زمین گذار و همین را صد مرتبه بگو پس جانب چپ رو را بر زمین گذار و صدمرتبه همین ذکر را بگو پس باز به سجده برو و صد و ده‌ مرتبه بگو و حاجت خود را یادکن به درستی که خداوند برمی‌آورد آن را.

اینم استغاثه به حضرت زهرا هست که خیلی حاجت میده و راحت تر از قبلی هست 

مرسی گلم

روایت شده که هرگاه تو را حاجتی باشد به سوی حقّ تعالی و سینه‌ات از آن تنگ شده باشد پس دورکعت نماز بخوان و چون سلام نماز گفتی سه مرتبه تسبیح حضرت‌فاطمه (ع) را بگو

سپس به سجده برو و صد مرتبه بگو (یا مَوْلاتی یا فاطِمَهَ اَغْیثینیپس جانب راست رو را بر زمین گذار و همین را صد مرتبه بگو پس جانب چپ رو را بر زمین گذار و صدمرتبه همین ذکر را بگو پس باز به سجده برو و صد و ده‌ مرتبه بگو و حاجت خود را یادکن به درستی که خداوند برمی‌آورد آن را.

چه نذری کردین؟

اگه حاجت داری اول خدارو صدا بزن بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت آقا امام زمان و آقا امام رضا وشهید ابراهیم هادی و شهید حاج سعید سامانلو  مشکلمو حل کن و 1400صلوات و چهل روز یاسین هدیه کن به دو ائمه و شهدای عزیز صداشون کن مشکلتو بگو بخواه واسه حل شدن مشکلت دعا کنن شکر خدا اینجا خیلی ها حاجت روا شدن کافیه تو سایت سرچ کنی یا تو گوگل بنویسی شهید هادی و شهید سامانلو و آخرش بنویسی نی نی سایت .کلی تاپیک حاجت روایی میاد که کاربرها نوشتن حاجت روا شدن 😊 نذر واسه شهدا هم هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده و پیش خدا عزیز هستن  خدا به حرمتشون حاجت میده و فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده  😊 راستی یه نذر مجرب دیگه این هست که به نیت حل مشکلت و حاجت روایی صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن 😊 این جمله که رنگی نوشته شده و آبی رنگه لینک تاپیک حاجت روایی هست توش پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست اونهایی که حاجت روا میشن خبر میدن بهم منم  کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی میذارم تو این تاپیک میتونی بخونیشون . راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو هم دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست.😊 حالا که تا اینجا اومدی لطفا  واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات بفرست و دعاشون کن که اثرش هزار برابر بخودت بر میگرده الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی 👇👇👇تاپیک حاجت روایی هست بزن بزن رو این نوشته   یاعلی 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

اگه حاجت داری اول خدارو صدا بزن بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت آقا امام زمان و آقا امام رضا ...

مرسی گلم

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍