2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه سوال بپرسم ؟ خورشید و ماه تو نقاشی کودک نشونه چیه؟ یا جمع سه نفره بابا بجه مامان توبیشتر نقاشی ...

نماده پدر.

اگر خورشید بارنگ زرد کشیده شده و کاملا نمایان هست ینی رابطه بچه با پدرش خوبه

اگر خورشید نکشیده یا پشته ابر قایمش کرده ینی پدرش رو دوست نداره خیلی یا ازش میترسه و ...

بستگی داره چجوری بکشه

انداره ، شکله سر و اعضای صورت ، و چیزای دیگه

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
خوشبختیتو تو محبته دیگران پیدا نکن خودت زندگیتو بساز..هیچوقت سعی نکن بقیه بفهمن بدونه اونا تو کم می ...

خیلی سعی میکنم ولی نمیتونم. دوست دارم حداقل یک نفر حواسش بهم باشه

نماده پدر. اگر خورشید بارنگ زرد کشیده شده و کاملا نمایان هست ینی رابطه بچه با پدرش خوبه اگر خورشید ...

کاملا مشخص و پر رنگ باچهره ی خندان😃

خیلی ممنون عزیزم😙

میدونم اینجا جاش نیس 

استاتر ببخشید

اگه میشه در مورد ماه هم بگین

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔
کاملا مشخص و پر رنگ باچهره ی خندان😃 خیلی ممنون عزیزم😙 میدونم اینجا جاش نیس  استاتر ببخشید ...

اعتماد ب نفسه کودک زیاده ، پدر و مادرش تو زندگیش مهم هستن ، دوسشون داره

پدر و مادرش بهش محبت میکنن ، کمتر دعواش میکنن و بیشتر با مهربونی باهاش بر خورد میکنن

یاحتی برعکس ، ی بچه هست تو زندگیه واقعیش پدر و مادرش اصلا خوب نیستن باهاش  ولی تو نقاشی والدینشو ب زیبایی نقاشی میکشه ینی اون بچه دوست داره ب ابن زیبایی والدینش باهاش رفتار کنن

احساسه الاکلنگی داره یعنی بچه چیزایی رو ک دوست دارع تو نقاشی میکشه حتی بااندازه های بزرگتر.

ماه معنی نداره اگر لچه افسردگی داشته باشه ماه رو مشکی میکشه وگرنه معنی نداره

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
واقعا بعضیا چجوری میتونن انقدر بی تفاوت باشن نسبت به بقیه؟؟؟ واقعا دوست دارم بدونم

کاش بشه ما هم این حس لعنتیو بکشیم 

از خودم خسته شدم احساس ضعف میکنم

من خانوادم همه جوره محبت میکنن

ولی کسی ک دوسش داشتم با بی رحمی ازم گذشت و حسمو ندید

اعتماد ب نفسه کودک زیاده ، پدر و مادرش تو زندگیش مهم هستن ، دوسشون داره پدر و مادرش بهش محبت میکنن ...

خیلی ممنون برا وقتی که گذاشتی کامل و به جا بود عزیزم😍😍😍😗😙😙😙

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔
کاش بشه ما هم این حس لعنتیو بکشیم  از خودم خسته شدم احساس ضعف میکنم من خانوادم همه جوره محبت ...

برای منم همینه منتها شوهرم هرروز همینکارو میکنه. دیگه خسته شدم