2777
2789
عنوان

پسوزیاریس

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 22 پست
معذرت میخوام شما که علم درمانشو دارید چرا اسمشو دو بار اشتباه نوشتید؟؟؟ پسوریازیس درسته نه پسوزیاری ...

عزیزم من پسو تایپ کردم این کلمه رو نی نی سایت پیدا کرد من اینتر زدم برای تایپ سریعتر

این بیماری به حدی عذاب اوره که اگه واقعا کسی مبتلا باشه حاضره بخاطرش هر کاری کنه

اینجا محیط دوستانس و همه اینجایم که از تجربه های هم استفاده کنیم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم من پسو تایپ کردم این کلمه رو نی نی سایت پیدا کرد من اینتر زدم برای تایپ سریعتر این بیماری به ...

من خودم درگیرم اما متاسفانه تو این سایت فقط تبلیغ و داروهای کورتن دار رو معرفی میکنن یا قارچ گانودرما

🖤 
من خودم درگیرم اما متاسفانه تو این سایت فقط تبلیغ و داروهای کورتن دار رو معرفی میکنن یا قارچ گانودرم ...

عزیزم من خودم ارنجم‌ و حلقه زیر چشمم درگیر شده و خداروشکر الان آرنجم کاملا خوب شده با گانودرما

همیشه همه ی درها بسته نیس

امید و توکل بخدا همه چی و اوکی میکنه

عزیزم من خودم ارنجم‌ و حلقه زیر چشمم درگیر شده و خداروشکر الان آرنجم کاملا خوب شده با گانودرما همیش ...

من زانو و آرنجم درگیره

اما وقتی آرامش دارم خیلی کم میشه

متاسفانه وقتی مشکلات روحیم زیاد میشه به پوسته ریزی شدید و خارش افتضاح میفته

ببخشید شاید لحنم بد بوده اما اینکه بعضیا تو این مشکلات اقتصادی فقط با تبلیغ الکی یه بار رو دوش خانواده میزارن بعد آدم اون محصولو که میگیره واقعا کاربردی که میست ۱۰۰۰ تا عوارض هم داره

خدا سلامتی بده😘

🖤 
من زانو و آرنجم درگیره اما وقتی آرامش دارم خیلی کم میشه متاسفانه وقتی مشکلات روحیم زیاد میشه به پو ...

اره دقیقا درکت میکنم

ولی خب شاید خوب مشاوره نشدن

یا درست مصرف نکردن

دقیقا خیلیا پول واسه شامپو و کرم و اینا دادن ولی به محض قطع کردن دوباره برمیگرده

خواهش میکنم عزیزم

آن شالله شمام سلامت باشی دوست مجازی😊