2777
2789
عنوان

لیدیز اند جنتلمن come on

198 بازدید | 15 پست

های بیبیز

آقا میخوام یه سالن بزنم برای اپیلاسیون و لیزر خلاصه هرچی که به موی زائد مربوطه .

به نظرتون میگیره ؟ درآمدش چقدره ؟ تو منطقه ما اصلا چنین سالنی نیست .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخ موی زائد منو کلافه کرده بیشعور سمج

بنظرم بزن عالیه ملت دنبال زیبایی ان

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

الان نون تو از بین بردن موهای زایده بزن حتما موفق خواهی شد

میشه برای برآورده شدن حاجت قلبیم یه صلوات بفرستین؟من همیشه براتون دعا میکنم ک حاجت روا بشین و غم و غصه از دل همه خانوما بره چون خانوما خیلی دلاشون نازکه و تحمل غصه ندارن...الهی هیچوقت غم به دلتون راه پیدا نکنه

داغ دلمو تازه کردی.دیروز وقت داشتم رفتم دیدم به ۳ نفر همزمان وقت داده گفت فردا ساعت ۱۱ بیا امروزم پیام داده دستگام سوخته حالا الکیا.نمیگه مردم شب جمعه دارن مردم مهمونی یلدا دعوتن .تو نکنی بد قولیا

~درد یک زن~.برای یک زن چیزی دردناکتر از این نیست که از درون گریه کند و در ظاهر لبخند بزند....ونشان دهد همه چیز روبه راهه و عشق را در درون خود بکشد....و این ناعادلانه ترین بخش زندگی یک زن است

به جای تاپیک بشین نرخ که برای لیزر و اپیل رو می گیرن محاسبه کن. مینیمم بگیر چند نفر روزانه بیان. چه قدر تخفیف باید بذاری که مردم تحریک شن بیان. یه سر به تخفیفان و نت برگ بزن. 

پول دستگاه و هزینه اپراتور رو محاسبه کن و تخمین بزن کی پولت برمی گرده. 

اصلا هم لیزر کار ساده ای نیست هم پزشک می خواد هم این که ریسک کنی چه دستگاهی بگیری. البته فک کنم در حد ایده است. 

باشه عزیزم اگه زدم بیا پیش خودم    

کدوم شهری ؟محله؟کروکی لطفا🤣ولبته الان مده میگن لوکیشن لطفا۰😁

~درد یک زن~.برای یک زن چیزی دردناکتر از این نیست که از درون گریه کند و در ظاهر لبخند بزند....ونشان دهد همه چیز روبه راهه و عشق را در درون خود بکشد....و این ناعادلانه ترین بخش زندگی یک زن است
عزیزم پزشک کجا بود , لیزر موی زائد که پزشک نمیخواد خخخ

چرا عزیزم می خواد. پزشک بر اساس نوع مو و پوست تعیین می کنه شدت لیزر چه قدر باشه. چند جلسه باشه. باید حتما یه پزشک متخصص پوست باشه. وگرنه یا پوست می سوزه یا کلا تاثیری رو مو نداره.

لوکیشنمون نزدیک اصفهانه عزیزم     نگران نباش تو هر شهری باشی میام برات یه شعبه تاسیس میکن ...

بامرام شدی شبیه باورام.بیا بیا که هم اکنون نیازمند پشم ریزونم

چرا عزیزم می خواد. پزشک بر اساس نوع مو و پوست تعیین می کنه شدت لیزر چه قدر باشه. چند جلسه باشه. باید ...

عزیزم دستگاه های لیزری که توی مطب های پزشکی هست فرق داره با دستگاه لیزر خانگی و سالنی .

الان دستگاه لیزر هست تو دیجی کالا گذاشتن برای استفاده شخصی و خونگی , دستگاه هم هست برای استفاده در سالن زیبایی یه سری هاشون هم هست برای مطب های پزشکی هستن .

تا جایی که میدونم دستگاه های سالنی اینقدری پیشرفته نیستن که نیاز به پزشک داشته باشن . بعضیاشون هم سنسور اتوماتیک برای شناسایی پوست داره ظاهرا .