2777
2789
عنوان

شماهم این مریضی رو دارین

128 بازدید | 10 پست

فراخی ماتحت گرفتم😂😂😁😁

دست و دلم به هیچ کاری نمیره

تف#  

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هعیی منم از کودکی دچارشم😔😅دکترا قطع امید کردن گفتن دیگه خوب نمیشی😣

منم به نوع حادش دچارم

وچقدرم بده

خداشفامون بده

دکترا ک قطع امید کردن

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

😂😂😂😂😂من دیشب ۱ونیم خابیدم ۶ونیم بیدارشدم صبحونه و کارای خونه و ی کم گردگیری و غذا و اینا بعدشم رفتیم خونه‌ مامانم اسباب کشی کردیم الان نیم ساعته اومدم

واسه شادی روح بابای گلم ی صلوات لطفن😭
منم به نوع حادش دچارم وچقدرم بده خداشفامون بده دکترا ک قطع امید کردن

چ نوع مریضیه؟من ک متوجه نشدم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

اصطلاح پزشکیش دیلاتاسیون کولون نام داره😆😆😆😆😆😆

😂😂😂😂