lover_autumn مدیر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3666 عنوان چه گلی بگیرم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 23 پست سلام دوستان . میخوام برای ی خانم مذهبی گل بگیرم . چه نوع گلی بگیرم ؟ چه رنگی؟ چند وقته گل فروشی نرفتم نمیدونم چی مده ...راهنمایی کنین . میسی عشقا هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ... 1398/09/29 | 19:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lover_autumn مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3666 عاقا مذهبیا ینی تا این حد خودشونو از بقیه سوا میکنن؟ حتی موقع گل خریدنم نریزین سرم خودمم مع ... هن ؟ من که مذهبی نیستم! هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
رازیانه۲ عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 235 گل مذهبی وغیرمذهبی ندارهبه قول مولاناگل آن جهانی ست نگنجددراین جهان...امابه نظرم الان نرگسشب بو هم آمدهخیلی خوش بوهستن
lover_autumn مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3666 گل مذهبی وغیرمذهبی نداره به قول مولانا گل آن جهانی ست نگنجددراین جهان... امابه نظرم الان نرگس شب ... رز آبی بهتره بنظرم اخه روحیه لطیفی دارن هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
anahitaآنا عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 1605 من خوندم گِل فک کردم منظورت اینه چ گِلی ب سرت بگیرب البته ببخشیدا🤣
pinkworld عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 30065 چنده من دسته ۱۰۰ تاییشو دیدم ۳۲۰ تومن فک کنم دونه ای سه چار تومن باشه نون و پنیر و پونه کپک زدیم تو خونه
رازیانه۲ عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 235 رز آبی بهتره بنظرم اخه روحیه لطیفی دارن اون هم خوبهاتفاقامن پارسال برای یک خانمی رزآبی گرفتمترکیبی همخوبه مثلایک گل سفیدبارزآبی
lover_autumn مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3666 اون هم خوبه اتفاقامن پارسال برای یک خانمی رزآبی گرفتم ترکیبی همخوبه مثلایک گل سفیدبارزآبی ممنونم . بنفش و ابی گرفتم هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...