2777
2789
عنوان

کیا پدرشون روشون اسم بد گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم شما باید توجمع خانواده مستقیم بهشون بگی که بدت میاد اینجوری صدات کنن.رک و بااعتمادبنفس باش.فردا بچه هاشونم عادت میکنن.بچه های شمام سرخورده میشن.خیلی عادت زشتیه

بلاخره اونی شد که میخواستم😍 

عزیزم هر چی بیشتر حساسیت نشون بدی بیشتر اذیتت میکنن

دختر کورد در قالب کلیشه نمی گنجد            دختر کورد وفادار است اگر وفا ببیند دختر کورد دلسوز است اگر دلسوز باشند  دختر کورد بی ریاست اگر نیرنگ و ریا نبیند  اما وای به حال آنهایی که بخواهند روح سرکشش را به بند بکشانندآنگاه لباس رزم می پوشد و ب جنگ میرود...جنگ قدرت های مردانه... دختر کورد ساده نیست پیچیده است همچون راه های کوهستانی سرزمینش کسی که در راهش قدم بگذارد او را به اوج میبرد وگرنه به دره ها واصلش میکند...

ای خدا واقعا نمیدونم ب این جور پدرا چی باید گفت که با کاراشون یک عمر سرخوردگی و احساس حقیر بودن رو ب فرزندشون القا میکنن و از اون بدتر خواهر و برادرهایی که بجای اینکه ب پدر تذکر بدن که کارش خیییلی زشته خودشون بیان اون کارو ادامه بدن.پناه بر خدا.ب نظرم یک بار با جدیت بهشون بگو من اصلا دوست ندارم اونطوری خطابم کنید اگه گوش نکردن و تکرار کردن شما هم بی محلشون کن

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

برادر من وقتی کوچیک بودم بهم میگفت وزغ منم کوچیک بودم فکر میکردم واقعا به زشتی وزغم به بچه نباید اسم بد گذاشت ولی حالا بزرگسالو جای شوخی اشکال نداره البته منم بچه بودم جوابشو میدادم میگفتم تو هم شغالی . تو هم روشون اسم بزار والا بگو کرکس به مامان بگو کفتار زنگ زده . اگه گفتن یعنی چی بگو تو که برادرمی باید یه اسم قشنگ هم تو داشته باشی که به اسم من بیاد رعایت بزرگتر کوچکتر هم نکن اگه گفت بزرگترم بگو ادبو آدم از بزرگترش یاد میگیره

بابای من بهم‌میگه فاحشه مامانم فحشی نمونده نثارم نکرده باشه هرروز همین بساطه

آخه چرا ؟ دلم سوخت خیلی برات ....ببخشید عذر می خوام این سوال رو می پرسم مگه خطایی مرتکب شدی خدا نکرده ؟

😲😲😲 چجوری دلش میاد رو پاره تنش این اسما رو بذاره؟؟!!

بخدا هنوز هم که هنوزه با اینکه 5 ساله ازدواج کردم و خودم هم بچه دارم وقتی رابطه خوب یه پدر و دختر رو میبینم یا میبینم یه پدر با دخترش قشنگ حرف میزنه میشنم ساعت ها گریه میکنم