2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب منم یه مدت دارم حنا میزنم ریزش موهام قطع شده

من موهام آلرژی داره نمیتونم رنگ کنم 

این رنگ رو هم خیلی دوس داشتم رنگ حنایی،  دیگه خود حنا زدم همه ام پسندیدن خودمم عاشقش شدم ولی رنگ مد نظرم خیلی روشن تره باید چند بار بزنم 😁😁 

همین الانم اب حنا داره سرازیر میشه کلافه شدم.4ساعت کلا میشه بسه

غلیظ میکردی باید تا نریزه عزیزم یکم حنارو بیشتر کن تا سفت بشه  نریزه راحت بشین منم 4 ساعت و نیم نگهداشتم رو سرم موهامم خیلی بلنده ولی چون سفت بود اصلا نریحت محکم هم بسته بودم با نایلون و یه دونه ام روسری از روش

غلیظ میکردی باید تا نریزه عزیزم یکم حنارو بیشتر کن تا سفت بشه  نریزه راحت بشین منم 4 ساعت و نیم ...

منم موهام بلنده از یه شب قبل خیسش کردم با اب لبو غلیظم بود ولی چون جلو بخاری نشستم داره اب پس میدم من دو تا پلاستیک و دو تا شال پیچیدم دورش

منم موهام بلنده از یه شب قبل خیسش کردم با اب لبو غلیظم بود ولی چون جلو بخاری نشستم داره اب پس میدم م ...

وای خیلی سخته ولی به قشنگیش می ارزه😂😂😂😂مخصوصا شستنش خیلی زمان میبره ولی خوشگلی دردسر داره دیگه من که هی میذارم😂

وای خیلی سخته ولی به قشنگیش می ارزه😂😂😂😂مخصوصا شستنش خیلی زمان میبره ولی خوشگلی دردسر داره دیگه م ...

من از بس رنگ شیمیایی زدم کچل شده بودم دیگه حنا میزنم ک نتونم رنگ کنم.اره دقیقا واسه شستنش من یه نرم کننده تموم میکنم تا از تو موهام در بیاد

من از بس رنگ شیمیایی زدم کچل شده بودم دیگه حنا میزنم ک نتونم رنگ کنم.اره دقیقا واسه شستنش من یه نرم ...

نه من دو سه بتر بیشتر رنگ نکردم موهامو زیاد رنگ دوس ندارم  اون چند بارم بخاطر همسرم گذاشتم