2777
2789

سلام خانما چند روزی میشه سردردای وحشتناک میگرفتم که بیشتر چشم چپم درد میکرد تا سرم و زیر چشام ورم میکرد چون بچه کوچیک داشتم میگفتم بخاطر بی خوابیه خلاصه دخترمم از شیر گرفتم خوابش بهتر شده اما پف و ورم و حتی یه کبودی کوچیک زیر چشمم بیشتر شده دارم میمیرم از صبح که خودمو تو اینه دیدم دفترچه بیمه ندارم حالا شنبه میخوام برم دکترمیشه راهنمایی کنید جه دکتری برم؟خیلی میترسم به نظرتون این ورم زیر چشم و این چشم درد شدید واسه چیه‌؟ کم خونی داشتم قبلا الانو نمیدونم میشه از اون باشه؟خواهش میکنم راهنمایی کنید دکتر داخلی برم چشم پزشک برم چی برم چیکار کنم

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر مغز و اعصاب احتمالا میگرنه سریع برو تا درمان قطعی بشی 

من میگرن داشتم چون زود رفتم دکتر گفت راحت درمان میشه یه ماه دارو خوردم کامل خوب شدم دیگه یک سال و نیمه میگرن نیومده سراغم

قبل زایمان عمل نداشتی؟ یا فشار چشم ؟

احتمالا یه عفونت چشمی باشه 

چشم پزشک برو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

برو دکتر مغز و اعصاب احتمالا میگرنه سریع برو تو درمان قطعی بشی  من میگرن داشتم چون زود رفتم دک ...

عزیزم قبلا میگرن داشتم با یه دوره دارو خوب شدم ولی قبلا پف و کبودی زیر چشم نداشتم الان از این کبودی و پف میترسم به نظرتون اینا به میگرن ربط داره

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون
اول برو داخلی خودش اگه نیاز باشه معرفیت میکنه.یا فشارت بالا بوده یا فشار چشم گرفتی.

فشارم که اصولا پایینه یعنی تو بارداری از ۹بالاتر نرفت مواقع عادی هم همینه .یا خدا فشار چشم دیگه چیه

هر وقت این جور شدی آبغوره بخور ببین بهتر میشی یا نه.🤔

قطعا ن اخه گریه میکنم پف چشمم بیشتر میشه

عزیزم قبلا میگرن داشتم با یه دوره دارو خوب شدم ولی قبلا پف و کبودی زیر چشم نداشتم الان از این کبودی ...

شاید ربط داشته باشه من میگرن  داشتم جلو چشمم مگس پران میومد هیچ جارو نمیدیدم نمیدونستمم میگرن فکر کردم چشمام مشکل داره دفتم چشم پزشک گفت برو مغز و اعصاب میگرنه میگرنت درمان بشه چشاتم خوب میشه وگرنه چشات ضیفع نیس کاملا سالمه

قبل زایمان عمل نداشتی؟ یا فشار چشم ؟ احتمالا یه عفونت چشمی باشه  چشم پزشک برو

قبل زایمان عملی نداشتم اصن فقط دوتا سزارین پشت سرهم داشتم فشار چشمم نه فقط میگرن عصبی داشتم با یه دوره دارو خوب خوب شدم

شاید ربط داشته باشه من میگرن  داشتم جلو چشمم مگس پران میومد هیچ جارو نمیدیدم نمیدونستمم میگرن ف ...

خب منم جلو چشمم یه چیز میبینم که دائم در حال حرکته درد میکنه چشم چپم نور میخوره داخلش دردش بیشتر میشه

قبل زایمان عملی نداشتم اصن فقط دوتا سزارین پشت سرهم داشتم فشار چشمم نه فقط میگرن عصبی داشتم با یه دو ...

بازم برو مغز و اعصاب شایدخدایی نکرده برگشته میگرنت حداقل تا عود نکرده باز درمان شو عزیزم اگرم مشکل از چیز دیگه ای باشه بهت میگه بری پیش چه دکتری دیگه

شایدفشارت بالا باشه عزیزم.شایدهم پروتیین دفع میکنی.برو پیش متخصص داخلی

پروتیئن چجوری میفهمن