2777
2789
عنوان

اسکرین چت دعوای منو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13557 بازدید | 133 پست
اصلأ به خاله یا مادر بزرگش نگو به پدر شوهرت بگو اگه باهات خوب هستش یا خواهرش  ببخشید اونجای که ...

نبابا چرت میگه چندوقت یبار دعوت میکنم میان من خودم بدون دعوت خونه اونا نمیرم اونام بدون دعوت نمیان

برای دوا و دکتر اگه مریض بشی چی  جدا پول میده ؟ سعی کن یه مقداریشو هر ماه پس انداز کنی

تاحالا پیش نیومده ولی خوب چشممو عمل کردم دادش مریض تاحالا نشدم مگر اینکه بزنه ناقص کنه ببره بیمارستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اصلا درکت نمیکنم نشستی خونه م بابام مشکل قلبی داره مامان منم داره شوهرمنم لنگه شوهر تو بود یه ب ...

خوشبحالت ک طلاق گرفتی اخه دخترم چی🥺غصه شو میخورم

نبابا چرت میگه چندوقت یبار دعوت میکنم میان من خودم بدون دعوت خونه اونا نمیرم اونام بدون دعوت نمیان

خوب چه اشکال داره شب نشینی بعد شام برید باهاشون صمیمی باش فک کنم اخلاق ایشون هم بهتر بشه 

خدایا آن ده که آن به 
بچه ها چیکار کنم قدرت اینو ندارم و ازش جدا شم من ازونام ک توم خودمو میسوزونه بیرونم مردمو و فامیلامو ...

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم خدا خودش جواب دل شکستت رو بده

اگرلایق باشم برات موقع شیردادن ب بچم دعامیکنم

خدابهت ارامش بده

یکاری بکن.عوض نمیشه.عوضی تر میشه.دست تنها زندگیتو بچرخونی بهتر از اینه.نه بابات چیزیش میشه نه مامانت.به خاطر حرف این مردمی که به خودشون رحم نمیکنن دست روی دست نزار

الهی عزیزم - - - خدا ازش نگذره-بقول دوستامون یه چند وقت به حرفش باش جوری که سمتت بیاد - - - زیاد هم بهش پیام نده هی پیام بدی بدتر میشه حرفای بدتری میزنه باز ناراحت میشی

برام دعا کنید خدابه منم نی نی بده😍😍😍

خدایا من به کجا پناه ببرم در کشوری که اسلامیه ولی مردا دارن واسه حق خانوما قوانین وضع می کنن به کجا برم که کشور اسلامیه ولی از همه جا بی عدالتی در اون بیشتر - مهرییه تععین میکنیم ولی باید در دادگاه مالیاتشو زن پرداخت کنه که سکه بزاره اجرا - -اونوقت سکه میزاری اجرا مرد پول نداره زندان نمیندازنش پس کجا باید این مرد آدم بشه خداییییا خودت ظهور کن

برام دعا کنید خدابه منم نی نی بده😍😍😍
بچه ها چیکار کنم قدرت اینو ندارم و ازش جدا شم من ازونام ک توم خودمو میسوزونه بیرونم مردمو و فامیلامو ...

من بهت میگم چیکار کن من یه روانی شودارم یه سری ایقد کتک زد که چشم که تمام پام مو برداشت و جای کمر بندروی بدنم بود من زنگ زدم بابام بردم پزشک قانونی شکایت کرد حکم جلبش شو گرفتم چنان ابروی از بردم که نگو فقط سوسک شده از ترس ابروش هرچی گفتم گفت چشم همه مال امول شو ازش گرفتم حالا حرات نمیکنه حرف بزنه ایقد سرش زبون دارم اونم هیچی نمیتونه بگه عزیزم باید یه بار که کتک زد حتما بزی شکایت کلانتری چنان حالی ازش بگیر که جرات نکنه دس روت بلند کنه من خیلی بیشتر از تو کتک خورد شاید هزار بار ولی جرات شکایت نداشتم از ابرو بابام میترسیدم ولی بار اخری کارد به استخوانم رسید عزیزم خواهشاعوضی نر حالشو بگیر 

رو بالشی که از مرگ پرنده ها پراست نمی توان خواب پرواز دید!

مامانبابام که هزدواج کرده بودن همون اولا بابام مامانمو زده یعنی موهاشو گرفته مامانمم با لگد زده دنده بابام شکسته یه ماه استراحت مطلق بوده.بعدشم دیگه جرات نکرده بیاد سمتش. واقعا توی این جنگل باید همه زنا حتما قبل ازدواج دفاع شخصی کار کنن که این مردارو رام کنن. عزیزم اینروزاهم تموم میشه خدا جای حق نشسته‌. دیدم که میگما. نگران نباش