2777
2789
سلام حالم خیلی داغونه ...منفی شد...اون لکه زیاد شد ولی قهوه ای هنوز.

نگران نباش عزیزم

استرس نداشته باش توکل به خدا

امیدوارم هر چی صلاحه برات پیش بیاد

جواب بیبی چک هم خیلی مورد تایید نیست،اگر تا فردا خونریزی نداشتی حتما برو آزمایش تا اگر این لکه بینی بخاطر بارداری زودتر شیاف بزنی و جلوی خونریزی سقط رو بگیری

دعات میکنم گلم 

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش عزیزم استرس نداشته باش توکل به خدا امیدوارم هر چی صلاحه برات پیش بیاد جواب بیبی چک&nbs ...

قربونت  خیلی خیلی ممنونم ..برام خیلی دعا کن ۲۵ سالمه ولی اندازه یه زن ۶۰ ساله پیر شدم..بابت همه دلداری ها و این که به فکرم بودی متشکرم.

قربونت  خیلی خیلی ممنونم ..برام خیلی دعا کن ۲۵ سالمه ولی اندازه یه زن ۶۰ ساله پیر شدم..بابت همه ...

تنها کاری ازم برمیاد واست همینه گلم

ان شاالله بزودی حال دلت خوب میشه💐♥️

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

سلام گلم

چه خبر؟ 

خوبی؟

پریود نشدی؟؟

سلام خانومی خودت خوبی؟؟ یلداتون مبارک...پریود شدم دیگه  اونم از نوع دلدرد زیاد وسختش...ممنون که ...

ممنونم عزیزم

توکل به خدا ان شاالله ماه بعد حتما مثبت میشه

خیلی مراقب خودت باش

رحمتو گرم نگه دار با خوراکی های گرم

ممنونم عزیزم توکل به خدا ان شاالله ماه بعد حتما مثبت میشه خیلی مراقب خودت باش رحمتو گرم نگه دار ب ...

عزیزم تو کسی رو میشناسی تو تهران که چله بریدن بلد باشه؟ مامانم میگه شاید برات چله افتاده .اگه میدونی بهم بگو لطفا.

عزیزم تو کسی رو میشناسی تو تهران که چله بریدن بلد باشه؟ مامانم میگه شاید برات چله افتاده .اگه میدونی ...

نه گلم متاسفانه نمیشناسم من خوزستانیم

یه خانمی میشناسم تو شیراز یه نوع حلوا درست میکنه که خیلیا برای بارداری ازش جواب گرفتن

یه پیج داره تو اینستا اگر خواستی برو ببین

https://instagram.com/torshshirin_mamani?igshid=b2xufgw92zdv

برو ببین خودت