2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم از باباش میترسه ها ....😂😂😂😂

نه عزیزم چارچوب داره 

دم دستی نیست

ریپلی نشم لطفا از طرف کسی جز این کاربر که ریپلیش کردم

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖
@nazaniiiin     @nafasam1370     @mahiaa     @tina_am   ...

این چه حرفیه عزیزم 😍😍

الان عکس میخوای 

عکس خودم 😶😶😂😂😂😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

خیالم راحت شد،ک کارخوبی میکنم .اخیشششش. خدااجرت بده. 

وای نمکدون ...

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
نه عزیزم چارچوب داره  دم دستی نیست ریپلی نشم لطفا از طرف کسی جز این کاربر که ریپلیش کردم

دحتری که چارچوب داره ، کلا دوس پسر نداره😊

هر کی هم ریپلای کنه فحش میدم 😐😐😁😜😒

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
ن بابا عکس دوست نیستم 😂 تگ کردم تاپیک. بخونید /:😐💘

سپاس بانو‌😍😍😍

میخونمتون 

😘😘

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

دحتری که چارچوب داره ، کلا دوس پسر نداره😊 هر کی هم ریپلای کنه فحش میدم 😐😐😁😜😒

افرین

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖
نه عزیزم چارچوب داره  دم دستی نیست ریپلی نشم لطفا از طرف کسی جز این کاربر که ریپلیش کردم

اگه دقت کنی ،گفت باهاش مهمونی نمیره و زود میره خونه

پس بقیه جاها باهاش میره😜

همچین هم بگی نگی چار چوب هاش لق میزنه

🤭وای شکرپاش

😒

@nazaniiiin     @nafasam1370     @mahiaa     @tina_am   ...

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!