2777
2789
عنوان

اگه یکی بگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 29 پست
نمیدونی کیم ولی من و میبخشی ؟ شاید  ناخواسته دلت و شکستم😔

یکی به من اس ام اس داد حلالم کن گناه بدی کردم گفتم من چرا گفت اثرش شدید به تو رسید گفتم چی کی هستی گفت نمیتونم بگم فقط حلالم کن 🤔🤔🤔کلی موندم تو کفش 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حالا حلالش کن دیگه 😢😢😢

حلال ک میکنم کینه ای نیستم 

اصلا نمیدونم چیکار کرده 

راستش فوضولیم گل کرد بیشتر😁

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
آسمانم ،میدونم گاهی ا وقات بد حرف زدم ،نفهمیدم دل شکستم حلالم کن سارا

همونکه بیرجند بودی فکر کنم همسنای خودمم بودی؟

چ حرفیه عزیزم من ناراحتی ازت نداشتم و ندارم

خوشحال شدم دیدمت

خوبی؟؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
مرسیییی عزیزم 😙😘

فدای تو😍

ارزش داره؟ 

اره واقعا ارزش داره

همونکه بیرجند بودی فکر کنم همسنای خودمم بودی؟ چ حرفیه عزیزم من ناراحتی ازت نداشتم و ندارم خوشحال ش ...

ن مشهد بودم... نپرس دلم خیلی شکسته... خوب شد دیدمت ازت معذرت خواستم.  قبلا چک میکردمت کاربریت نبود

اره واقعا ارزش داره

پس موفق باشی، 

خودتو چوس نکن براش، 

آویزونش نباش، 

بذار 5 بار اون بزنگه یکبار تو، 

اصلا برای دیدار و قرار پیش قدم نشو، 

فرت و فرت کادو نخر، 

تا زنگ زد سریع جواب نده،

فعلا همینا به ذهنم رسید، 

خلاصه سنگین و رنگین باش، 

یادت باشه: آویزونی گریزونه، گریزونی آویزونه، 

پس تا میتونی گریزون باش

مرا که طاقت این چند روز دنیا نیست، چگونه حوصله جاودانگی باشد؟  
ن مشهد بودم... نپرس دلم خیلی شکسته... خوب شد دیدمت ازت معذرت خواستم.  قبلا چک میکردمت کاربریت ن ...

من هیچ ناراحتی ازت ندارم گلم❤

امیدوارم حالت بهتر شه به زودی

ناراحت نباش😔

پس موفق باشی،  خودتو چوس نکن براش،  آویزونش نباش،  بذار 5 بار اون بزنگه یکبار تو،& ...

باشه ممنون😲😂