2777
2789
عنوان

چله حدیث کسا از یک دی

| مشاهده متن کامل بحث + 6943 بازدید | 911 پست

سلام دوستان فردا۱۰/۲۶

گروه اول به نیت asma۷۸

گروه دوم به نیت ziizi

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@zardchoobe  

@saadaat  

سلام عزیزانم.به نیت حاجترواییتون خوندم.الهی بزودی زوووودبه تمام خواستهای دل مهربونتون برسین.الهی آمین🤲🌹💖

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
@saadaat     سلام ، عزیز دلم ان شاءالله حاجت تون برآورده بخیر بشه الهی آمین🤲💖

آبجی یه خواهشی داشتم.میتونی برای شفای یکی ازدوستان یکباردعای مشلول بخونی؟زمان خاصی نداره.اگر وقت نداری یا برات مقدور نیست راحت بگی ممنونت میشم💖🌹🤗

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
آبجی یه خواهشی داشتم.میتونی برای شفای یکی ازدوستان یکباردعای مشلول بخونی؟زمان خاصی نداره.اگر وقت ندا ...

سلام عزیز دلم😘 بله لایق باشم حتما میخونم.ان شاءالله این دوست عزیز هم شِفای عاجل پیدا کنند الهی آمین🤲💖

یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک
سلام عزیز دلم😘 بله لایق باشم حتما میخونم.ان شاءالله این دوست عزیز هم شِفای عاجل پیدا کنند الهی آمین ...

الهی خیرببینی آبجی نازم.به امید خدا بادعای شما خوبان mohanaaaaa13333 عزیز بزودی زوووور شفا پیدامیکنن.بازم ممنونم🙏🌹.الهی همیشه تن خودت وعزیزانت سالم وسلامت باشه.الهی آمین🤲💖🌹

به نیت اسما خانم خوندم . دومرتبه یکیش تقدیم به بی بی أم البنین از طرف ایشون خوندم ..حاجتشون روا ..

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

دوستان من تاامروز ب نیت همه ی دوستان خوندم ولی اینجااعلام نکردم و اینم بگم ک من حدیث کسا روهمزمان بازیارت عاشورا ک با یه گروه دیگ شروع کرده بودم خوندم و باورتون نمیشه حدود ده روز پیش ب دوتاحاجتم رسیدم خداروشکر.انشالله ک همه ی دوستان حاجت روابشن

سلام دوستان فردا۱۰/۲۷

گروه اول به نیت مصی۱

گروه دوم به نیت عشقهمسری

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
دوستان من تاامروز ب نیت همه ی دوستان خوندم ولی اینجااعلام نکردم و اینم بگم ک من حدیث کسا روهمزمان با ...

خداروهزارمرتبه شکر که حاجت رواشدین 🙏