2777
2789
عنوان

چله حدیث کسا از یک دی

| مشاهده متن کامل بحث + 6949 بازدید | 911 پست
@sorayyaa     @مهشیدخانوم73     @aseman1370     سلام عزیزانم.م ...

سلام عزیزم ان شالله هرچی از خدا میخوای به حق امام حسین بهت بده یک دنیا ممنون....♥️♥️♥️

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم ان شالله هرچی از خدا میخوای به حق امام حسین بهت بده یک دنیا ممنون....♥️♥️♥️

سلام به روی ماهتون عزیزدلم😘😘الهی آمین🌹🙏وهمچنین مهربونم🌹🙏💖💖

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

سلام دوستان فردا۱۰/۸

گروه اول به نیت f_a_۱۳۷۵میخونیم.

گروه دوم به نیت عاطفه ۷۲۷۷میخونیم.

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤

@n_a_f_a_s77  

سلام عزیزم.به نیت حاجترواییتون خوندم.الهی بزودی زووودبه تمام خواستهای دل مهربونتون برسین.الهی آمین🌹🙏

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
سلام روزهای ۵ و ۶ و ۷ دی ماه ب نیت عزیزان بزرگوار خوانده شد.ب دلیل قطع بودن نت نشد خبر بدم شرمنذه

دست همتون درد نکنه .حاجت همگی براورده به خیر انشاالله ...منم واسه کسایی که نوبتشون بود خوندم..

واسه مادر شدنم یه صلوات بفرست لطفا🙇
سلام عزیزم خداروهزاربارشکر ،من کاره ای نیستم شما دعوت شده ی خدایی،انشاالله حاجتت کامل بگیری بیای برا ...

منم دوسه تاچیز نیتم بود دیروز نوبت من بود امروز فهمیدم بکیش حل شده خداروشکر ممنون ازهمگی ان شالله تاچهل روز همه حاجت رواشن منم اون حاجت اصلی رو بگیرم ان شالله 

کارن 👶 عشق مامان وبابا ❤💙❤