2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی اینستا وصله براتون؟

اینستا ندارم گلم مامانم دیشب خونه بود اینستاش وصل بود

یه دختر قوی که زندگی بدجور باهام نساخت و سختیای زیادی روی دوشم گذاشت ولی خوب قوی بودم که همه بهم میگن چه خوب موندی ولی فقط خودم میدونم چه بهم گذشت تا گذشت😔
تازه یه ساعته که شروع کردن به قطع کردن

اوکی نمیدونم.پس گلم

یه دختر قوی که زندگی بدجور باهام نساخت و سختیای زیادی روی دوشم گذاشت ولی خوب قوی بودم که همه بهم میگن چه خوب موندی ولی فقط خودم میدونم چه بهم گذشت تا گذشت😔

الان ک با مادر شوهرم حرف میزدم گفت اومدیم سپاه هپه هستن دارن اموزش مقابله با اختشاگرا رو میدن . چند روز پیش گفت پنج شنبه باید بریم یادم نبود زنگ زدم اینارو گفت . گفتم مامان قراره جنگ شه مگه دوباره نت ها هم قطعه گفت اره قطع کردن حتما قراره دوباره ی بامبولی در بیارن

وای دیگه نمیتونم تحمل کنم!!

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
2824
2823
2791
2779
2792