2777
2789
عنوان

تو را...👇

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 48 پست
ممنون ... هی میرم‌و میام اعلاناتم رو نگاه میکنم ... متاهل هستید ...

بله...ببخشید من مزاحمتون شدم مثل اینکه، مجبورین به خاطر من برین و بیاین.معذرت

annak...annakarenina.....درخواست دوستی آقایون 👉لغو کاربری
بله...ببخشید من مزاحمتون شدم مثل اینکه، مجبورین به خاطر من برین و بیاین.معذرت

نه بابا ..میترسم داستان شما تکرار بشه دلخوری پیش بیاد ..نبینم سوال ...

منم متاهلم  اهل قزوین ..و شما ؟؟

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بابا ..میترسم داستان شما تکرار بشه دلخوری پیش بیاد ..نبینم سوال ... منم متاهلم  اهل قزوین . ...

دلخوری نبود به خدا..کنجکاو شده بودم چندبار تاپیکاتون دیدم کلی شلوغ بود حسودیم شد..😂

قول میدم دیگه دلخور نشم درک میکنم 

از شهرم چیزی نگم اشکال نداره؟

میخوای بیام تاپیکات شلوغ کنیم ...خوب بیا اونجا با همه خوش اخلاقن  باهات دوست میشن ..منم هواتون ...

میام حتما...حسودی داره دیگه...هیچکس شعرام تحویل نمیگرفت شما که اومدین کلی لایک خورد😂 چقدر مظلوم بودم☹

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

😰😰😰😰

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

حقته...لوووسسس...قهر میکنه برای من🤨

بهت گفتم که من حساسم 😓😂

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز