2777
2789
عنوان

تو را...👇

410 بازدید | 48 پست

تو را به ترانه ها بخشیدم

به صدای موسیقی

به سکوت شکوفه ها

که به میوه بدل می شوند...

و از دستم می چینند

تو را به ترانه ها بخشیدم

با من نمان

عمر هیچ درختی ابدی نیست

باید به جدایی از زندگی عادت کرد

شمس# لنگرودی

annak...annakarenina.....درخواست دوستی آقایون 👉لغو کاربری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همان برون تراود که در اوست🌹

اینم عالیه ....ممنون 

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
اینم عالیه ....ممنون 

ممنون از شما...استرس گرفتم..حس میکنم یه دانش آموزیم که معلم داره جلوم برگه م تصحیح میکنه😆

ممنون از شما...استرس گرفتم..حس میکنم یه دانش آموزیم که معلم داره جلوم برگه م تصحیح میکنه😆

نه بابا خجالت ندید...سر فرصت باید همه تاپیک هاتونرو بخونم....

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
نه بابا خجالت ندید...سر فرصت باید همه تاپیک هاتونرو بخونم....

جدی!!چه خوب!!!یکیش دیشب پست گذاشتین..اونجا ازتون پرسیدم جریان تاپیکاتون چیه جواب ندادین  

ولی از حضورتون ممنون💐💐💐💐

شما شاعری؟

چطور مگه ...نه خیلی 

جدی!!چه خوب!!!یکیش دیشب پست گذاشتین..اونجا ازتون پرسیدم جریان تاپیکاتون چیه جواب ندادین   ولی ...

گفتم متوجه نشدم ..ندیدم معذرت میخوام 

بخاطره اون کاربر ک اونجوری گفت اینجوری متوجه شدم☺

یه کم شاعرم ....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز