منظورم اینه کلن چه سایزایی گرفتی؟؟از هرکدوم چن دست؟؟
كلا سايز سه گرفتم ...فك كنم هفت دست.سايز چهار فك كنم سه دسته...سايز دو رو بيشتر گرفتم.دقيق سايزاشون يادم نيست
گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️
خیلی ممنونم گلم اره ولی میدونی میترسم قلبش تشکیل نشه یااگه بشه مثل قبلی ازکار بیفته یا ناسالم باشه چ ...
میفهمم چی میگی عزیزم ولی اصلا نگران نباش یه نذری بکن واسش عزیزم سوره حجراتم هروز بخون حتما تا خدا نخواد برگ از درخت نمیوفته قدرت اصلی خداست احتمالاتو اینارو بریز دور واست صلوات میفرستم این یکی واست سالم بمونه ایشالا بعدا تاپیک خبر زایمانتو بزنی🙇🌹🌹
تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
سلام.من هیچی نگرفتم.تاحالا همه چیو مادرم گرفته فقط مونده لحاف تشک تو تختشون و کمی خرده ریز.ولی خیلی ناامیدمبا وحود سرکلاژ و پساری تهدید به زایمان زودرس هستم.برام دعا کنید
من كالسكه نگرفتم.چون اصلا استفادم نميشه جاش گهواره برقي گرفتم و جا كرير،،ساك حمل نوزادگرفتم
آره عزیزم منم شنیدم یه سری میگفتن بخر یه سری میگفتن نه استفاده ای نداره ...ولی چون سیسمونی هم هست مامانم اینا میارن مامانم میگفت نه همه میدن ماهم بگیریم بعد نگن چرا نداشت
تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
ايشالله ب حق دل حضرت زينب همگيمون سالم و سلامت بارداري رو ميگذرونيمو و ي زايمان ساده و راحت.🙌🏻🤲🏻🤲🏻
اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل الفرجهم🙏🏻
گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️
سایره ۴ برا چن ماهگیه؟؟من گفتم فقط سایز صفرو ۱ و ۲ بگیرم .
نه اصلا صفر نگير اينقد كوچيكه.من فقط ي صفر گرفتم اونم چون ازش خيلي خوشم اومد الان عكسشو ميزارم ببين چقدر كوچيكه
بيشتر دو بگير و سه...سايز يك فوقش دو هفته اندازه ميشه