2777
2789
به علایم دقت نکن منم یک ماه  حیلی خیلی علایم داشتم به هرکسی میگفتم  میگفتن بارداری ،بهش فک ...

چشم عزیزم😍😍

یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍
گلم صفحه قبل پرسیدم  ببین من تنبلی تخمدان دارمو اقدامم فردام موعدمه و فقط درد تخمدان دارم همی ...

والا منم تخمدانام درد میکنه من اگه جای تو بودم یه بی بی میزدی خودتو راحت میکردی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین سر پسرم هم ماه اول باردار شدم هم چهار روز قبل موعد مثبت شد

حالت آدم بعد چند سال تغییر میکنه، بارداری من سر دوتا بچه هام خیلی با هم فرق داشت

بالاخره باید هورمون بارداری بالا بره تا نشون بده

انشاالله باردار باشی   

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
حالت آدم بعد چند سال تغییر میکنه، بارداری من سر دوتا بچه هام خیلی با هم فرق داشت بالاخره باید هورمو ...

فداااات شم انشالله

من فردا موعدمه  و تنبلی دارم تورو خدا برام دعا کنین  راستی کسی بوده ک با وجود تنبلی تخمد ...

منم درد دارم زمان تخمک گزاری شدید از تخمک گزاری تا پدیودم درد دارم..اقدام برا بارداریم کردم ولی ناامید😥😢

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
منم درد دارم زمان تخمک گزاری شدید از تخمک گزاری تا پدیودم درد دارم..اقدام برا بارداریم کردم ولی ناام ...

ناامید نباش 😡😡😡

امیدت ب خدا باشه

میدونم سخته تحمل کن 

امیدم فقط ب اون بالاییه☝️😍😍😍😍بارداریم همموننننننن مطمئنممممم

ایشالا محتاج بنده هات نشیم خدا جان
ناامید نباش 😡😡😡 امیدت ب خدا باشه میدونم سخته تحمل کن  امیدم فقط ب اون بالاییه☝️😍😍😍😍با ...

عزیزم انشالاا❤

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
چن ماهه اقدامی؟؟؟ تنبلی تخمدان داری مث من؟؟؟؟ انشالله بارداریم😍😍😍😍😄😄😄😄

ماه دومم

اره پلی کیستیکم.سنم هم زیاده

شما چند ماه اقدامین؟

اره ان شالله بارداریم❤😘  😍😍

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍