2777
2789
عنوان

کدوم روز بود تو زندگیتون که خیلی سخت بود ولی گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 116 پست

شبی که یه پسری اومده خواستگاری و همه چی تموم شد و بهم خورد.شبی که فرداش میخواستم عقد کنم.شبی که درد زایمان برام شروع شد.شبی که تو تلگرام که داشتم با دوستم حرف میدم به مادرشوهر فحش دادم و شوهرم خوند و دعوا کرد.شبی که فهمیدم باردارم و...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز از دست دادن بچه هام تو ۶ ماهگی جنین . 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

دزدهای بیشرف تو ماه عسل بودیم که به شوهرم حمله کردن ۳ جای شکمش و چاقو فرو کردن تو شکمش فقط معجزه خدا بود زنده موند ولی ناقص شد 

همیشه با کسی درد و دل کن که دو چیز داشته باشد یکی دل و دیگری درد  چون اگر این دو را نداشته باشد به درد و دل هایت می خندد 

خیانت بابام😭

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
روزی ک بازداشتگاه بودم

سلام خلافکار✋😂😂😂😂

فان#  

لطفا لایکم نکنید مگه اینکه سخنِ خیلی حکیمانه و گهرباری گفته باشم😁اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن❤من آدم مهربونی ام فقط خسته ام میفهمی؟خسته!ولم کنین ولم کنیییییییییین😐☹😅